Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seren Serengil canlı yayında Derya Şensoy’la ilgili açtı ağzını, yumdu gözünü!

Seren Serengil canlı yayında Derya Şensoy’la ilgili açtı ağzını, yumdu gözünü!

tarafından zk zk

Star TV’de Cengiz Semercioğlu ile birlikte Duymayan Kalmasın programını sunan Seren Serengil, bir süredir medyanın gündemine gelen Derya Şensoy ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Oyuncu Sarp Levendoğlu’yla aşk yaşayan Derya Şensoy’un ünlü oyuncuyu kıskandırmak için kendi sevgilisi Özay Bakır’ı kullandığını anlatan Serengil, canlı yayında sevgilisinden olayla ilgili öğrendiği detayları anlattı.

Posta’da yer alan habere göre Serengil şunları anlattı: “Sevgilim Özay, Yalıkavak Hazine’de sahneye çıkıyor. Derya Şensoy da, iki gün önce oraya gidip sahneye çıkıyor ve Özay’la videosunu çekip sosyal medyadan paylaşıyor. Videoları yayınlarken de Özay’ı da etiketliyor. Sonra bunu gören Sarp Levendoğlu gelip Derya’yı ordan alıyor. O da videoları siliyor. Bu kızın yaptığı büyük terbiyesizlik. Oraya da başkasıyla, sakallı bir çocukla gelmiş. Bizim düzgün giden bir ikişkimiz var. Yaptığı büyük ayıp. Derya Şensoy alkolün etkisiyle sahneye çıkmış ve kimse onu indirememiş. Sarp gelip amacına ulaşınca da gecenin sonunda videoları silmiş. Çok çirkin yaşananlar… Ben de açıklama yapmak zorunda kalıyorum.”