Ana sayfa Dizi Haberleri Serenay Sarıkaya, Fi dizisiyle büyük bir cesaret örneği gösterdi

Serenay Sarıkaya, Fi dizisiyle büyük bir cesaret örneği gösterdi

tarafından ker_def

serenaysarikaya

Serenay Sarıkaya: Değişim için cesaret şart

Bugüne kadar pek çok farklı rolde seyirci karşısına çıkan Serenay Sarıkaya, şimdi de dijital platform Puhu TV’nin ilk dizisi “Fi”de başrolü üstlendi. Daha önce sesinin güzelliğiyle adından söz ettiren, bu yeni projede ise danstaki hünerlerini sergileyen genç oyuncu, “Her seferinde kendimle ilgili yeni bir şey keşfediyorum” diyor.
Büşra BOZOK AYTEK -Hürriyet

◊ Büyük başarı yakalayan “Medcezir” dizisinden sonra bir sinema filminde rol aldınız. Ve verdiğiniz aranın ardından televizyon yerine dijital platforma iş yapmayı tercih ettiniz. Bu durum ilk etapta riskli gelmedi mi?
– İş seçerken şimdiye kadar hep yüreğimi dinlemeye çalıştım. Kendime sorduğum soru da hep “Bu senaryo, bu karakter beni heyecanlandırıyor mu?” oldu. Hiç bilmediğim bir dalda böylesine bir yetkinlik kazanacak olmak, hem ruhen hem bedenen beni disipline etti ve çok heyecanlandırdı. Bugüne kadar oyunculuğumu ve beni en çok motive eden nokta da budur; her seferinde yeni bir ben keşfedebilmek, sınırlarımı görmek… Ben bu kadar derinden heyecanlanıp, hissettiysem karakteri, bu duygular seyirciye de mutlaka geçecektir diye düşündüm. Tabii ki hepimizin korkuları vardır ama bir şeyleri değiştirmek istiyorsan cesur olmak zorundasın.