Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevda Demirel, Hande Ataizi’ne attığı tokadın ekmeğini halen yiyor!

Sevda Demirel, Hande Ataizi’ne attığı tokadın ekmeğini halen yiyor!

tarafından ker_def

90’ların popüler isimlerinden olan eski manken, şarkıcı ve sunucu Sevda Demirel, 15 yıl önce bir TV programından tokat attığı Hande Ataizi için, “Ondan daha güzelim, ona bin basarım’ dedi ve ekledi: Bugün olsa yine o tokadı atarım

Hande Ataizi’ne attığı Tokat ile TV tarihine geçen Sevda Demirel’in, Posta Gazetesi’nden Canan Danyıldız’a verdiği röportaj şöyle:

Anadolu yakasında şöhretli görmeye alışkın değiliz!
Doğru! Avrupa yakasında kötü arkadaşlıklar, saçma sapan mutsuzluklar yaşamaktansa sadece ‘Sevda’ olduğum bir sitede yaşıyorum.

Ne değişti?
İçimdeki hırslı, hırçın Sevda’yı burada yok ettim. Sürekli bir yarış vardı, hafif bir şuursuzluğum vardı. Olgunlaştım, kendimi törpüledim.

Almanya doğumlusunuz…
Evet, 16 yaşında İstanbul’a geldi, annem babam ayrılınca. Aynı anne babadan bir ağabeyim var; ama babam çok çapkınmış rahmetli! Resmi beş evliliği var, sayısız da birlikteliği! Çok paylaşımcı bir adam! Bildiğim 6 kardeşiz. Ama vefat etmeden bir şey itiraf etti. Yunanistan’da bir şarkıcı kadınla birlikte olmuş, ablam varmış!

Peki anneniz?
Annem de sonra evlendi; çok müthiş bir insanla. Babamın cenazesini kaldıran biri, o kadar iyi kalpli düşün. Annem hala her şeyim, çok büyük dayanağım.

Dağınık bir aileniz var, olmasaydı her şey farklı olur muydu?
Tabii, üniversite okur; başka bir şey yapardım büyü ihtimal. Yanlış bir şey yaptım mı, sanmıyorum… Ama şöhretli olmayı hep istedim. Galiba ailemde görmediğim sevgiyi, şöhret olarak alırım sandım.

Öyle mi hakikaten?
Hırsızlık yapmadım, kimsenin çocuğunu kötü yola sevketmedim, evli bir adamla birlikte olmadım. Ha dergilerde o seksi pozları vermekse hata, o da değil! Çünkü yaptığım işin bir uzantısıydı.

Peki o pozlar ucuz değil miydi?
Belki çok açık seçik pozlar evet, haklısın. Ama bana diyorlardı ki ‘Açık pozlar ver, seni kapak yapalım’ veriyordum. Sonra da altına kötü yazıyorlardı. E başında anne yok, baba yok. Tek başıma para kazanmam lazım, yaptım. O zamanlar avamlık vardı. Verdiğim pozlarda erkekler beni nasıl düşünür, iç çeker vs. diye düşünmedim ki. Bu pozlardan sonra bana hangi işler gelir diye düşündüm. Seda Sayan, Harika Avcı vs. herkes o pozları vermiş.

Çok üzüldünüz mü bu dönemde?
Evet, kendi ülkemde çok üzüldüm. Önce ‘aç aç’ diyorlardı, sonra ‘niye açtın, vayy’ diyorlardı. Ben Almanya’da daha çok değer görüyordum. Bir dönem terapi gördüm bu konuyla ilgili. Ama intihara vs. kalkışmadım, bana göre değil. Ama zayıf olsaydım, kalkışırdım!

Şimdi?
Ben Zeyna’yım, başlarım bu olanlara, dedim! Yeniden toparlandım, güçlendim! Kimse beni yenemez! Kendimi hiç suçlamam! Dramatik biri değilim. ‘Oh iyi ki yapmışım’ diyorum. Komik bir dizide oynamak, sahne almak istiyorum!

Son birkaç senedir neyle geçindiniz?
Mersin’de güzel bir mekanda 8 yıl çalıştım ve 2 daire paramı kazandım. Şu an bir güzellik salonu işletiyorum.

Hande Ataizi için ‘ Ona bin basarım, göbeği yılan yutmuş gibi’ dediniz ve gündemi karıştırdınız!
Hande benim kaderim! Baktım magazinci arkadaşlarım Hande Ataizi’nin vücudunu övmüşler, haksızlık olduğunu düşündüm! İyi olsaydı inan ‘iyiymiş’ derdim. Ama inan benim vücudum Hande’ninkinden daha güzel. 45 yaşındayım!

15 yıl evvel bir programda ona tokat atmıştınız… O gerçek mi kurgu muydu?
Gerçekti! Çünkü temize çıktığım bir iftirayı devam ettirdi. Bana aşık olan bir adamın iftirasıydı! Hande’nin yaptığı şeyi asla unutmam! Kendimi tuttum tuttum, sonra tokadı bastım.

Pişman mısınız?
Hayır. Onunla bir sorunum yok aslında. Gülben-Yeşim, Hande-Demet nasıl tartışma ikilisiyse, biz de Hande ile öyleyiz. Bir kere Bebek civarında denk geldik; seslendim ama bakmadı kaçtı.

Sizden özür dilese?
Karşılıklı özür olur; kibirli olmak istemem. Hande benden özür dilerse, ben de dilerim. Ne şahane olur! Belki yan yana mezarlarda yatacağız, kader! Hiç kızgın değilim!

Bugün olsa, aynı tepkiyi verir; tokat atar mısınız?
Namusuma, şerefime dil uzatan herkese aynı şeyi yaparım. O olay bugün olsa, Hande’ye yine tokat atardım. Onun yaptığını hayatım boyunca unutmam. TV tarihine geçtik!

Teklif gelse, birlikte aynı dizide oynar mısınız?
Oynarım tabii, niye oynamayayım?

Sizi transeksüel bile sanmışlar!
Evet, boylu poslu bir kızım, ondan. Arap kökenliyim, Türkiye’ye gelince çok dikkat çektim Boyum 1.78. Dünyanın her yerinde ilgi çekiyorum.

Çok estetiğiniz var mı?
Göğüslerim dışında yok! Gözüm, burnum; kendinden kalın dudaklarım kendimin! Yaradılış.

Yaşınızı da saklamıyorsunuz!
45 yaşındayım, 45’lik kadınım ama genç kızlara, Hande’ye vs. taş çıkarırım taş gibiyim. Saç telimden, tırnağıma kadar seksiyim; dişiyim!

Sosyal medyadan erkeklerin tepkisi ne?
Erkeklerden ‘Kölen olayım, ayağını yıkayım!’ diyenler var! Bizim gibi güzel kadınları, cips, kola yiyip şişmanlamış kadınlar maalesef sevmiyor.

Erkeklerin sizi hala çok beğenir olması hala hoşunuza gidiyor mu?
Hayır, eskisi gibi sevmiyorum! Olgunlaştım!

Bugün acayip bir rol gelse soyunur musunuz?
Hayır asla! Soyunmak ve iç çamaşırı pozları asla olamaz! Mustafa Sandal’ın eşi vermişti; ama o evli 2 çocuğu var daha saygın karşılanır. Bende öyle durmaz.

Sektörde çok tacize uğradınız mı?
Evet, uğradım; ama dünyada hep bunlar oluyor. Kibarca red ettiğimde de kapılar kapandı. Ama Allah’tan kendi işim var şu an, amatör olarak kızlara pilates ve spor yaptırıp forma sokuyorum.

Neye göre yaşarsınız?
İç sesime göre; Allah’ın çizdiği bir yol var; oradan gidiyorum.

Bir ara sanki dini konulara fazla yönelmiştiniz?
O dönem bir boşuktaydım; bir tarikat beni meğerse kullanıyormuş. Ben farkında değilim, masumca Allah’a doğru yöneliyorum vs. sonra bir uyandım ki yanlış yoldayım, beni tarikat ele geçirmek istemiş.

Siz hiç şiddete maruz kaldınız mı?
Evet, bir erkek arkadaşım kıskançlık sebebiyle beni dövmüştü; çok gençtim.

Nasıl bir erkeğe aşık olursunuz?
Spor yapan, kendi yaş grubumdan, atletik, oturup konuşabileceğim adamları beğeniyorum. Zengin olması şart değil, ama benden para da istemesin.

Bu aralar biri var mı?
Yok, 2,5 sene önce bitti, yalnızım. Göğsümün üzerine isminin baş harfini ‘A’ yapacak kadar çok sürdü, sevdim ama bitti. Hala ona aşık değilim.

Size alınmış en pahalı hediye neydi?
Öyle arabalar, evler filan yok! Ben aşk kadınıyım; planlı programlı şey yaşamam. Bir tek Bvlgari saat almıştı biri bana; o kadar.

Tek gecelik ilişkileriniz oldu mu?
Hayır, hep uzun ilişki kadını oldum. Bedensel ilişkiler yaşamak isteyenler oldu; ama kabul etmem. Ruhumu tatmin etmeyenle bedensel bir şey yaşamam! Sevgi kadınıyım. Geyşa da değilim, onunla her şeyi birlikte yapacağız. Aşık olursam dibine kadar yaşarım.

‘Zina yaptım’ diye bir açıklama yapmışsınız, ne demek o?
Nikahsız bir birliktelik yaşamak da zinaya girer. Onu kast etmiştim. Bunun farkına varınca, zina yaptığımı anladım. Hiç evli bir adamla olmadım.Onlara kardeş gözüyle bakarım!

“AKLIMA AHU YAĞTU GELDİ”

Özge Ulusoy’un eski sevgilisi Hacı Sabancı ile öpüşmesini mi diyoruz? Bu kızların daha edepli olması lazım! İnsan kız arkadaşına buna yapmaz. Ahu bunu yapacağına, çırılçıplak poz verseydi daha ahlaklı olurdu. İşini yapmış derdik! Özge’nin yaşadıklarını ben de yaşadım; o yüzden kabul edemem!

2 kez dini nikahla evlenmişsiniz, niye resmi değil?
Aynı yastığa asla baş koyamayacağım adamlardan evlilik teklifi aldım, ama aşık olduğum adamlardan almadım. Bu saatten sonra da evlenmeyi düşünmüyorum; çorap yıkayıp gömlek ütüleyemem.

Anne olmak?
Artık onun için de zaman doluyor. Zaten zor, şizofrenik bir anne olurdum! Ama nikasız çocuk asla doğurmazdım!

Neyi ‘hayatta unutmam’ dersiniz?
Bir sevgilim vardı, bazı kötü huylarını değiştimesini istiyordum ‘bunu bırak, yoksa gider başka biriyle evlenirim’ dedi.

Eee?
Gitti gerçekten evlendi ve düğün arabasıyla evimin önünde kornolar çaldı.

Soyal medya fena; en son Ebru Şallı diye iddia edilen çıplak fotoğraflar gördük…
O Ebru Şallı; bence o da boşlukta. Herkesin öyle bir dönemi oluyor; yoksa Ebru buna ihtiyacı olan bir kız değil. O belki iltifat almak istedi; ama yapmasaydı daha iyiydi; anne çünkü.

Cansu Taşkın diye bir fenomenimiz var!
Onu çok seviyorum, ama kıskanan çok kadın var! İşi bu ülkede zor!

Kadınlardan aşk teklifi alıyor musunuz?
Hayır asla! Ben öyle şeylerden hiç hoşlanmam; dayağı yerler! Lezbiyenlere diyecek bir şeyim yok, ama ben heteroseksüelim. Kadınlar benim için sadece kızkardeştir. Öyle meyilleri olanlara teklif gelir; bana gelmez; ben tiksinirim.

Hayvanların da acayip savunucusunuz!
Allah beni bu yolda görevlendirmiş gibi! Sizin haberiniz yok, neleri polis ve jandarmayla hallediyoruz; bilemezsin! En son 2’inci katta oturan şizofren bir kadının evinden, dövüyor diye kedi kaçırdım. Çarşaf bağladım düşmeyeyim, neler neler!