Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda’nın Bahçesi dizisiyle ekrana dönen Begüm Kütük setteki enerjiyi anlattı

Sevda’nın Bahçesi dizisiyle ekrana dönen Begüm Kütük setteki enerjiyi anlattı

tarafından ker_def

Sevda'nın Bahçesi dizisiyle ekrana dönen Begüm Kütük setteki enerjiyi anlattı 7

Geçen sezonu sadece tiyatro yaparak geçiren, bu sezonsa sahne ile set arasında mekik dokumaya başlayan Begüm Kütük, “Biraz yorucu, kendime ve sevdiklerime pek vakit ayıramıyorum ama keyifli” diyor.

Begüm Kütük’ün Hürriyet’te yayınlanan röportajı…

“Sevda’nın Bahçesi” ile Kanal D ekranındasınız, öncelikle hayırlı olsun diyelim.

– Çok teşekkürler…

Tiyatrodan sonra tekrar dizi setlerine dönüşünüz nasıl oldu?

– Geçen sene biraz dinlenebilmek için gelen tüm dizi tekliflerini geri çevirmiştim. Sadece “El Değmemiş Aşk” filmini çektim. Bir de tiyatro vardı işte… SAKM’nin sahneye koyduğu, yine dizimiz gibi bir Birol Güven teksti olan “Bindebir Gece Diyalogları”… Bu sezon da oyun devam ediyor. Ama itiraf etmeliyim, dizi yaparken tiyatroyu özlediğim gibi tiyatro yaparken de dizi setlerini özledim. Bu sene gelen teklifleri değerlendirmeye başladım. En içime sinen “Sevda’nın Bahçesi” oldu. Bu sezon hem dizi hem tiyatro yapabildiğim için şanslıyım. Biraz yorucu, kendime ve sevdiklerime pek vakit ayıramıyorum ama keyifli.

Dizide canlandırdığınız karakterden biraz bahseder misiniz? Nasıl biridir Aylin?

– Aylin, hayatta sıkça karşılaştığımız karakterlerden biri… Hırslı bir kadın. Çevresine, özellikle de eşine karşı kendisini ispat etmek isteyen bir karakter. Egosu yüksek ve hep başarılarıyla dikkat çekme derdinde… İstediklerini elde etmek için de her şeyi göze alabilen, yapabilecekleri konusunda sınırı olmayan bir karakter.