Ana sayfa Dizi Haberleri Seviyor Sevmiyor dizisi izleyiciye kahkaha attırmaya geliyor!

Seviyor Sevmiyor dizisi izleyiciye kahkaha attırmaya geliyor!

tarafından ker_def

seviyor-sevmiyor-dizisi-atv

SEVDİĞİM İNSAN AZDIR
Çapkınlığa zaman ve mesai ayıracak biri değilim. Erkek, kadının peşinden gider; doğanın kanunu bu ama ben ‘Niye bana gelmesinler?’ derim. Çok yakışıklıyım falan diye değil farklı olmak için böyle düşünüyorum. Zaten ‘yakışıklı’ çok uç bir sözcük; ben genelde ‘Elim, yüzüm düzgün’ derim.
‘Yiğit Balcı’, Amerika’dan gelen, hayata çok pozitif bakan, enerjik ama bu taraflarını belli etmeyen biri… Çok disiplinli, dümdüz, buz gibi bir adam ve sadece iş diyor. Sevdiği insan ve kendisine dokunabilen kişi sayısı çok az; belki de tek ortak yönümüz bu olabilir.
Ben ‘Deniz Aslan’ gibi çirkin bir kıza aşık olur muyum? Kimse; karşısındakinin görünüşüne bakmadan ‘Bu kadını beğendim’ demez. İnsanlar birbirlerini görerek beğeniyorlar. Yalan söyleyeceğime, susarım daha iyi. Ama öyle bir şey olur ve içini öyle bir kaplar ki, o zaman teslim olur gidersin. Ben bu duyguyu bir kere yaşadım, çok başkaydı. Belki karşındaki çirkindir ama olmasını istediğin şeylere sahiptir. Mesela naiftir, saygılıdır; bir bakmışsın puzzle’ın tüm parçaları o kişidedir. Buna aşk diyorlar, sonra hastalık başlıyor.