Ana sayfa Dizi Haberleri Seviyor Sevmiyor dizisi izleyiciye kahkaha attırmaya geliyor!

Seviyor Sevmiyor dizisi izleyiciye kahkaha attırmaya geliyor!

tarafından ker_def

seviyor-sevmiyor-dizisi

UTANGAÇ BİRİYİM
‘Leyla ile Mecnun’ dizisiyle televizyon kariyerim başlamış oldu. O dönemde beni izleyen yönetmen Atalay Taşdiken sete geldi ve ‘Meryem’ isimli bir sinema filminden bahsetti. Bu beni çok heyecanlandıran bir iş olmuştu. O filmdeki performansımla Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En iyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü aldım. Şimdi komedi tarzında uzun metraj bir sinema filmi senaryosu yazdım. İnsanın gönlünden kendi yönetmek geçiyor ama kısmet bu işler.
Yıllar evvel Türkan Şoray’ın oynadığı bir projede kamera arkasında çalışıyordum, kablo topluyordum ama yıllar sonra Altın Portakal Film Festivali’ndeki ödülümü kendisinin elinden aldım. Utangaç olduğum için kendimi hatırlatamadım ama çok heyecan vericiydi.
Eşim Serhat Bayram ile bir reklam şirketimiz var. Hatta boş günlerimde ben de gidip reklam metinleri yazıyorum ve her şeye karışıyorum. Onlar da ‘Zeynep’in şu izin günü bitse de sete gitse’ diye serzenişte bulunuyorlar.
‘Seviyor Sevmiyor’ dizisi geldiğinde, bir süre çalışmak istemediğim bir dönemdi ama karakteri okuduğumda ‘Zeynep, bunu sen oynamalısın’ dedim. Biraz durmak istiyordum ama duramadım.
Dizide ‘Deniz Aslan’ isminde bir karakteri canlandırıyorum. Deniz, maddi durumu yerinde olan bir ailede büyüyor ama gün geliyor her şeylerini kaybediyorlar. Yaşanan bu stresle beraber; cici kız, biraz fizyolojik değişiklikler geçiriyor.
‘Çirkin Betty’ gibi mi?’ diye hep soruyorlar ama öyle bir karakter değil. Güzel gören gönül, güzel görür. Kendi halinde bir kız ama komik durumları var; ben onu çok sevdim. Karakter çok iyi ve oynaması çok zevkli. Romantik komediler, romantik olur ama bizim dizimizin komedi tarafı ağır basıyor.
‘Deniz’ ile ‘Yiğit’ yıllarca birbirlerini görmüyorlar; ‘Yiğit’ de bu süre zarfında o tıfıl günlerini geride bırakarak büyük değişim yaşıyor. Kız kendini salmış, adam artiste dönüşmüş bir halde yıllar sonra karşılaşıyorlar. ‘Deniz’, ‘Yiğit’i kandırabilecek mi bilemeyiz ama ‘Deniz’ umutlu bir vaka diyebilirim. Sevgi dolu bir hikaye.