Ana sayfa Dizi Haberleri Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisinde yaşlandı!

Şevket Çoruh, Arka Sokaklar dizisinde yaşlandı!

tarafından ker_def

sevket-coruh2

KOMEDİDE OYNAMAK DAHA ZOR

* “Çakallar Dans 4” geliyor. Yeni filmden bahseder misiniz?
– Bence biz “Çakallarla Dans” serisinin 10’uncusunu da çekeriz! 6-7 sene önce bu işe başladığımızla işlerin bu noktaya geleceğini düşünmemiştik. Bizim için film ekibiyle bir araya gelmek bile eğlenceli. Yaparken eğlenceli hale gelen bir iş olduğu için, ekip dışından izleyicinin de bu enerjiyi hissetmesinden mutluyuz. Şunu gördük ki, daha film montajlanmadan, kurgu yapılmadan çekerken iyi olduğunu hissettik. Bence bu film ilk üçünden daha komik ve daha eğlenceli oldu. Bazen komedinin dozunun yüksek olduğunu kestiremeyiz, komedide kestirilemeyen duygular vardır. Bu serinin en komik filmi oldu ama.

* Son çektiğiniz filmlerde hep komedi türünde bir oyunculuk sergilemeniz tesadüf mü, tercih mi?
– Komediyi mesleğimin en üst noktasına koyabilirim. Komedi projesinde oynamanın daha zor ve daha mesleki açıdan üst seviye bir şey olduğunu düşünüyorum. Ama isteğim olmamasına rağmen televizyonda “Sultan Makamı” ve “Arka Sokaklar” gibi daha dramatik işlerde, sinemada daha komedi işlerde yer alıyorum. Bu biraz tesadüf ama biraz da çok istememle bağlantılı. Güldürmek de, ağlatmakla bizim işimizin bir parçası.

* Keyif almak bir yana, dramatik işlerde mi daha rahat performans sergiliyorsunuz, komedi işlerinde mi?
– Ben işimi yaparken hiçbir zaman rahat değilim. Mesleğe başladığımdan beri rahat olduğumu hissetmedim. “Hangisinde daha rahatsın” diye kendime sorsam. İkisinde de kendimi rahatsız hissediyorum. Rahatsız olmayan insanların aktör veya oyuncu olabileceklerini pek düşünmüyorum.