Ana sayfa Foto Galeri Simge Sağın, dibe vurdu ama vazgeçmedi

Simge Sağın, dibe vurdu ama vazgeçmedi

tarafından ker_def

simge

Acı, insanı ayağa kaldırıyor. O an bir şey oluyor ve kalbin harekete geçiyor. Birini kaybetmek ya da aşk acısı gibi… Yeteneğin varsa ortaya bir şeyler çıkabilir. Sokakta insan öldüğünde de beste yapabilirim ama mesela doğayla iç içe olduğum zamanlarda da beste yapabiliyorum. Şehirde hayat çok hızlı akıyor ve insanlar, birbirlerine çok saygısızca davranıyorlar. Böyle bir ortamda beste yapabilmek biraz zor.
2011’de Erdem Kınay iş birliğiyle ‘Yeni Çıktı’ isimli bir albüm yaptım ama başarısız oldum. Erdem Kınay, çok doğru biriydi ama işi doğru yürütemedi. Piyasadaki birbirine benzeyen şarkıları ardı ardına bana söyletti. Bu yüzden de radyocular çalmadı. Benim işim çıktığı zaman zaten başarısız olmuştu. Çok güzeldi ama olamazdı, mümkün değildi.
Albümüm çıkmış, şarkılarım muhteşem ama telefonum hiç çalmıyor. Çünkü şarkılarım doğru yerlere ulaşamadı ve verilen sözlerin hiçbiri tutulmadı. İşi yönetenler, işi batırdı. Serdar Ortaç’ın vokalistliğinden ayrıldım, İstanbul’da sahneye çıktığım yerlerden paramı alamadım. Eskişehir’e gittim ve dört yıl boyunca bir mekanda sahneye çıktım. Orada büyüdüm, olgunlaştım ve İstanbul’a dönmeye karar verdim.