Ana sayfa Foto Galeri Simge Sağın, dibe vurdu ama vazgeçmedi

Simge Sağın, dibe vurdu ama vazgeçmedi

tarafından ker_def

simgesagin3

Albümde Erdem’in yapacağı işe çok inanmıştım. Bugün yine olsa yine Erdem’i tercih ederdim. Benim şahane altı tane şarkım vardı. Serdar Ortaç, bana güzel şarkılar yapabilirdi ama Erdem’in ‘sound’u bana daha yakındı. Bana inanarak ve gönül vererek bu işi yaptı. Ama insanın sırtını yasladığı kişi, kendisi kadar ona güvenen biri olmadığında o iş yapılamıyor.
Benden kaynaklı olduğu kadar, başkalarından dolayı da başarısız olundu. Çünkü zaman geçiyor ve siz akıllanıyorsunuz. ‘Ne gerek var küslüğe’ gibi bir bakış açısına ulaşıyorsunuz. Ben kendi hatalarımı kabul ediyorum, sadece onlar da kabul etsin istiyorum. Erdem Kınay ile halen görüşmüyoruz.
Başarılıysan, birileri senin için bir şeyler yapmak istiyor. Ama düştüysen kimse elini uzatmak istemiyor. Bir kişi daha aradan çıktı ve gitti diye seviniyorlar. Başarısız olmuş kişi yetenekliyse; onun gitmesi, gereksiz yere başarılı olan yeteneksizleri mutlu bile ediyor.
Uzun yıllar bekleyip sözleşmemi Erdem Kınay’dan geri aldım. Kaderimle oynandığını hissettim ama bu sayede 100 milyonluk bir şarkı yaptım. Teşekkür ediyorum, bir canavar yarattı ve çok daha başarılı bir şarkıcı olmamı sağladı. Çünkü herkes şunu söylüyordu: ‘Bu kadar güzel albüm nasıl tutmaz!’ Eğer süreci yönetebilseydi, daha iyi yerlerde olabilirdim.