Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinan Akçıl, Ebru Şallı’ya veda mektubunda neler yazdı!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’ya veda mektubunda neler yazdı!

tarafından ker_def

sinanakcilbebek

KATE MOSS DAHA ÖLMEDİ, AŞK YAŞAYACAKSAM ONUNLA YAŞARIM

30 olmak sizde neleri değiştirdi?

– Bazı şeylere küçük yaşlarda kavuştuğum için doyumsuzluk azalmaya, bilinç artmaya başladı. Daha kararlı ve eminim. Artık çocukluktan çıkma vakti geldi. Seneye de Marmaris’te projelerim olacak. Turizmle ilgili işadamlığına atılacağım.

Tanınan isimlerle büyük aşklar yaşadınız. Kalabalıklara konser verip şöhrete kavuştunuz… Savrulduğunuz zamanlar oldu mu?

– 18’lerimde büyüsüne kapılmam dediğim her şeyin büyüsüne kapıldım. 20’lerimde Allah’ın bana bahşettiği yeteneği ve bana getirdiklerini şuursuzca harcadım. 25’lerimde ilk solo albümü çıkardım ve ilk konserimde kendimi çırılçıplak hissettim. Sonra kendimi örtmeyi öğrendim. Şimdi bütün yaşadıklarımı kendimde bir birikim olarak görüyorum. Bunları da kolayca harcamaktan korkuyorum.

İmaj yenileyip bıyık bıraktınız. Justin Bieber’dan Ayhan Işık’a geçiş biraz sert olmadı mı?

– E Amerikan filmlerinden vazgeçip Türk filmine döndüm. Amacım kimseye benzemek değil. Bıyık bırakmayı da planlamamıştım. Uzadı kesmedim insanlar alışınca da böyle çıkmaya karar verdim.

Yeni şarkınız ‘Şarttır Şarttır.’ Bir önceki ‘Tabi Tabi’ydi. Nedir bu ikileme merakı?

– Hep vurgucu bir insan oldum. Şarkılarda da vurgu yapmayı seviyorum. İsmi tek kelime olan şarkılarında tuttuğunu da gördüm. Ama bundan sonra ikileme yapmam.

Klibinizde Kate Moss’un veliahtı olarak anılan model Alona Andruk oynuyor. Çekimler sırasında aranızda yakınlaşma olduğu haberleri doğru mu?

– Kate Moss’a ulaşamadım, paramız ona yetti. Dedikodular doğal ama Kate Moss daha ölmedi, yaşayacaksam onunla yaşarım!