Ana sayfa Müzik Sinan Ceceli, ‘Söyle’ adını verdiği albümünü tanıttı.

Sinan Ceceli, ‘Söyle’ adını verdiği albümünü tanıttı.

tarafından ker_def

Sinan Ceceli albümünü tanıttı
Mustafa Ceceli’nin müzisyen kardeşi Sinan Ceceli, ‘Söyle’ adını verdiği albümünü tanıttı. Kuruçeşme’deki Sortie adlı mekanda lansman yapan Sinan Ceceli, ‘Söyle’ adlı albümünde kendisine eşlik eden dostlarını ağırladı.

12 parçadan oluşan ve Bengü, Ece Seçkin, Mustafa Ceceli, Sinan Akçıl ve İrem Derici gibi isimlerle çalışan Sinan Ceceli, performans öncesi kamera karşısına geçti. Abisi Mustafa Ceceli’nin çok büyük yardımını aldığını belirten Sinan Ceceli, “Çok uzun süredir üzerine çalıştığım albümümü çıkarmış olmaktan dolayı çok mutluyum, çok emek verdim. Sizlerin huzurunda bir kez daha ağabeyime teşekkür ederim, büyük emeği dokundu. Bir kez daha albümde beni yalnız bırakmayan tüm sanatçı dostlarımıza, sizlerin aracılığıyla 70 milyonun huzurunda teşekkür ederim” dedi.

“ARMUT DİBİNE DÜŞER”
Kardeşine destek veren Mustafa Ceceli, “Bizim için çok gurur verici. Sinan 18 yaşından bu yana çalışıyor. Haliyle armut dibine düşer oldu, çok istiyordu ve sonunda yaptı. Ben de ilk kez kendi bestemi okudum, galiba o parçaya klip çekeceğim” dedi.

Kardeşinin her zaman destekçisi alacağını belirten sanatçı, “Herkese çok teşekkür ederiz, yolu bahtı açık olur inşallah” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde kendisine ait bir şarkıya klip çeken Ceceli, “70’lerdeki taksi şoförünü canlandırdım, bir nevi oyunculuk deneyimi gibi oldu. Başlangıç oldu, nostalji olsa oynarız herhalde” sözleriyle beyaz perdeye yeşil ışık yaktı.

“NAZAR DEĞMESİNDEN KORKUYORUM”

Albümde ‘Sezon sonu’ adlı şarkıyı okuyan Bengü, “Mustafa’yla yıllardır yol arkadaşıyız, Sinan’ı çok severim ve onu yalnız bırakmak istemedim” şeklinde konuştu.

Kendi albümümü için çalışmalara devam ettiğini belirten Bengü, “Şimdi stüdyodan geliyorum, kısmet olursa 19 Mayıs günü bitirip çıkarmak istiyoruz. Çalışmalar bitmek üzere, tüm parçalarım içime sindi” ifadelerini kullandı.
Yakın zamanda Tarkan ve Ajda Pekkan gibi isimlerin de albüm çıkaracağını gazetecilerden öğrenen güzel şarkıcı, “Çok mutlu oluyorum, müziğe doymak istiyorum. Rekabet her zaman iyidir, kendi albümümde mutlu ve pembe bir Bengü göreceksiniz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Selim Selimoğlu’yla aşk yaşadığını sosyal medyadan duyuran Bengü, “Sizler benim yol arkadaşımsınız, ilk defa kendim duyurdum. İlişki hakkında çok detay vermek istemiyorum, çünkü nazar değmesinden korkuyorum. Sadece mutlu olduğumu bilin yeter, arkasında durmasak böyle bir paylaşım yapmazdım” diye konuştu.