Ana sayfa Sinema Sinemaseverler bu filmleri kaçırmayın! Filmekimi başlıyor! İşte 5 dikkat çekici film…

Sinemaseverler bu filmleri kaçırmayın! Filmekimi başlıyor! İşte 5 dikkat çekici film…

tarafından zk zk

Sinemaseverler bu filmleri kaçırmayın! Filmekimi başlıyor! İşte 5 dikkat çekici film... 7

Ekim ayının gözdesi Filmekimi, sinemaseverler tarafından merakla bekleniyor. Türkiye’nin en büyük sinema sitesi Sinemalar.com, bu yıl 7 farklı şehirde gösterime girecek olan Filmekimi filmlerinden dikkat çeken 5 filmi seçti.

Ekim ayının yaklaşmasıyla birlikte, sinema adına yılın merak edilen filmlerinin gösterileceği Filmekimi heyecanı başladı. Türkiye’nin en büyük sinema sitesi Sinemalar.com, Filmekimi’nin dikkat çeken 5 filmini seçti. Filmekimi film önerileri, her yıl olduğu gibi bu yıl da izleyicilerin ve eleştirmenlerin dikkatini çeken, pek çok festivalden ödülle dönen filmleri içeriyor.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 16. Filmekimi, bu yıl 29 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sinemaseverlerin heyecanla beklediği Filmekimi, Ekim ayı boyunca İstanbul, Edirne, Eskişehir, Ankara, Diyarbakır, İzmir ve Bodrum’u dolaşacak. Biletler, 23 Eylül Cumartesi günü, saat 10.30’dan itibaren sinema gişelerinden ve Biletix satış kanalları üzerinden satışa sunulacak. Biletler satışa sunulmadan önce, hangi filmi izleyeceğine karar veremeyenler için Filmekimi’nin dikkat çeken 5 filmi…