Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk 2. bölümünde Ferhat’ın Aslı’yı derinden etkileyen gelişme

Siyah Beyaz Aşk 2. bölümünde Ferhat’ın Aslı’yı derinden etkileyen gelişme

tarafından ker_def

İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın başrollerde oynadığı Kanal D’nin dizisi Siyah Beyaz Aşk’ta yeni gelişme..

Kanal D ekranında D Productions imzalı yeni dizi Siyah Beyaz Aşk 2. bölümüyle 23 Ekim Pazartesi akşamı 20.00’de Kanal D’de.. Siyah Beyaz Aşk’ın 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Siyah Beyaz Aşk 2. bölümde Ferhat’ın, Aslı’yı öldürmemek için koyduğu şart, herkesin hayatını derinden etkiliyor!

Doktor Aslı Çınar, zorla tutulduğu yerde yasadışı işlerin döndüğünü anlamış ve oradan kaçmaya çalışsa da uğraşları boşa olmuştu. Namık Emirhan’ın gerçek yüzünü de gören Aslı için verilen ölüm kararı, Ferhat ile karşı karşıya gelmesine sebep olmuştu. Ferhat, komiser Cem Çınar’ın, Aslı’nın ağabeyi olduğunu öğrendikten sonra onu öldürmekten vazgeçmişti. Ferhat’ın koyduğuu evlilik şartı, Aslı’yı büyük bir şaşkınlığa iter. Ferhat gece yapılacak nikah için hazırlanmasını söylerken, Aslı oradan kaçmanın planlarını yapar. Canını kurtarmak için tek şartın bu olduğunu ileri süren Ferhat, Aslı’nın peşini bırakmamaya kararlıdır. Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu yeni bölümüyle 23 Ekim Pazartesi 20.00’de!

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Birce Akalay’ın yanı sıra Muhammet Uzuner ve Arzu Gamze Kılınç’ın yer aldığı dizinin yönetmenliğini Yasin Uslu üstlenirken, senaryosunu ise Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon kaleme alıyor.

SİYAH BEYAZ AŞK 2. BÖLÜM FRAGMANI