Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık’ı çok hırslı ve bencil bir adam

Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık’ı çok hırslı ve bencil bir adam

tarafından ker_def

Siyah Beyaz Aşk dizisinin Namık'ı çok hırslı ve bencil bir adam 7

Hürriyet’in Muhammet Uzuner ile röportajından:

Namık, hırslı ve bencil bir adam
Muhammet Uzuner, yeni sezonda Kanal D’nin iddialı projesi “Siyah Beyaz Aşk”ta seyirci karşısına çıktı. Uzuner’le hem bu yeni dizideki rolünü hem de Arzu Gamze Kılınç’la birlikte kurdukları Cihangir Atölye Sahnesi’ni konuştuk.

“Siyah Beyaz Aşk”la başlayalım. Sizi bu diziyle buluşturan neydi?
– Bir dizide oynama ihtimalim olduğunda birkaç şeye dikkat ederim. Yapımcısı kim? Senaryo kime ait? Yönetmen kim? Yönetmen benim için ayrı bir önem taşır. Ve tabii karakter. “Siyah Beyaz Aşk” projesinde bütün bunları değerlendirdikten sonra benim için sorun yoktu. Daha önce hiç oynamadığım türden bir karakter olduğu için içimdeki Namık’ı çıkarabilir miyim diye korktum açıkçası ama değişik geldi bir yandan da ve oynamak istedim.

Namık Emirhan’ı bir de sizden dinleyelim…
– Namık Emirhan, olayların ateşlenmesine sebep olan kişi diyebiliriz. Onun geçmişte yaptığı hatalar ve bu hataları kapatma biçimi şimdi başımıza bela oluyor. (Gülüyor) Çok hırslı ve bencil bir adam. Sevdiklerini bile fena halde kırabiliyor. İşler istediği gibi gitmezse önüne gelen her şeyi uçurumdan aşağıya atabiliyor. Sevdiği kadını bile. Fakat Namık’ın şiddeti o kadar benden uzakta ki, onu canlandırırken zorluk çekmiyorum değil. (Gülüyor) Bir yandan eğlenmeye de başladım. Bazen o kadar abartılı davranıyor ki sinirimi bozuyor. Ama bu durum beni kamçılıyor. Ona daha çok yaklaştığımı hissediyorum.
Namık’a hayat vermeyi sevdiniz mi? Karakterle empati yapabildiğiniz bir yanı var mı?
– Herhangi bir empatim yok Namık’la. Olamaz diye düşünüyorum. Ama oynadıkça içimdeki Namık’ın farkına varıyorum. Çünkü bana göre oyunculuk aynı zamanda içinde bulma işi. Hepimizin hırsları var, duygusal çatlakları var. Bunları bilincimizle ve kültürümüzle nasıl organize ettiğimiz önemli.