Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah İnci dizisi konusu ve oyuncuları

Siyah İnci dizisi konusu ve oyuncuları

tarafından zk zk

Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın dizisi Siyah İnci’nin 4. bölümünde neler olacak ? Siyah İnci genel konusu ve oyuncu kadrosu

Siyah İnci dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın Siyah İnci dizisi hakkında yeni haberler

Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman’ın başrollerde oynadığı Siyah İnci dizisinin 4. bölüm fragmanı yayınlandı.

Star TV’de 1. bölümüyle 28 Eylül Çarşamba akşamı ekrana gelen Siyah İnci dizisi, sosyal medyada en fazla konuşulan konulardan biri oldu. Siyah İnci dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Siyah İnci, 4. bölümüyle 19 Ekim Perşembe akşamı Star TV’de olacak.

SİYAH İNCİ 4. BÖLÜM FRAGMAN

Gold Film’in yapımcılığını üstlendiği Siyah İnci’nin başrollerinde Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman yer alıyor. Dizide Merve Polat, Hüseyin Avni Danyal, Nurseli İdiz Burak Altay, Çağla Demir, Yeşim Büber, Melis Sezen, Mehmet Mehmedof da rol alıyor. Siyah İnci’nin çekimleri Çeşme Ildır’da yapılıyor.

SİYAH İNCİ 3. BÖLÜM FRAGMAN

2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vural’ın Hazal’a yaptıklarından bi haber olan Kenan, Aziz’i korumak için önüne atıldığın da merminin hedefi olmuştur. Aziz Toprak’ın hayatını kurtarmak uğruna gelen Kenan ölümden dönmüş fakat aynı anlarda Hazal yaşayan bir ölüye dönüşmüştür adeta …

Vural’ın Ebru’nun yardımıyla kurduğu tuzak ve yaşadıkları ölümden farksızdır Hazal için… Çareyi anlamını yitiren yaşamını sonlandımakta bulur Hazal. Ölmekten başka çaresi yoktur, hayalleri yıkılmış, sevdiği adama verdiği sevda sözü yarım kalmıştır. Fakat Hazal’ın bilmediği bir gerçek vardır. Vural’ın ona kurduğu uzak sandığından daha büyüktür . Yaşadığı travmanın yükü altında canından vazgeçecek noktaya gelen Hazal’ın omuzları bir de sevdiği adamın onurunu ve hayatını kurtarmak yükü binmiştir artık…

Kenan’ın gözlerinin içine baka baka ondan ayrılmak ölümden daha beterdir fakat çaresizdir Hazal…

SİYAH İNCİ 2. BÖLÜM FRAGMAN

SİYAH İNCİ 1. BÖLÜM YENİ FRAGMAN

Siyah İnci dizisinde Hande Erçel Hazal rolünü, Tolgahan Sayışman ise Kenan rolünü canlandıracak.

Heyecanlı ve sürükleyici hikayesi ile izleyiciyi etkisi altına alacak olan ‘Siyah İnci’ yeni sezonun iddialı projeleri arasında yer alıyor. Projenin yönetmenliğini Erol Özlevi, senaristliğini ise Yekta Torun yapacak. Siyah İnci isimli dizisinin ilk bölüm çekimleri Çeşme’de çekiliyor.

SİYAH İNCİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Birbirlerinden hiç ayrılmamaya söz vermiş, Ege’de küçük bir sahil kasabasında yaşayan Hazal (Hande Erçel) ve Kenan’ın (Tolgahan Sayışman) aşkı, Vural’ın (Berk Hakman ) kasabaya gelişi ve Hazal’ı elde etmek için her şeyi göze alması ile değişecek ve iki sevgilinin hayatları alt üst olacak.

SİYAH İNCİ DİZİSİ OYUNCULARI

Tolgahan Sayışman (Kenan)
17 Aralık 1981 İstanbul doğumlu oyuncu 1.88 boyunda ve 85 kilodur. Akrep burcu olan oyuncu Almeda Abazi ile evlidir. Doğuş Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Fahriye Evcen’le başrollerini paylaştığı Aşk Tutulması isimli filmde tanınmaya başlamıştır. Asla Vazgeçmem dizisinde Yiğit Kozan karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.
Hande Erçel (Hazar)
Dizinin başrol karakteri Hazar bir garson kız olarak rol oynayacak. 1993 Bandırma doğumlu ünlü güzel oyuncu Azerbaycan’da yapılmış olan güzellik yarışmasına katılmış ve bu yarışmada 2. olmayı başarmıştı. 1.75 boyunda ve 56 kiloda olan oyuncu Çılgın Dershane’deki Meryem performansıyla beğenilmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Selin karakteriyle büyük kitlelere hitap etti. Geçtiğimiz sezon ise Burak Deniz’le Aşk Laftan Anlamaz dizisinde başrolde yer almıştır.

Berk Hakman

Kenan ve Hazar ilişkisini bitirmeye çalışan kötü karakteri canlandıracak.
14 Ağustos 1981 Ankara doğumlu yetenekli oyuncu 2013 yılında yayınlanan Kaçak dizisinde Ertan Demir karakteriyle tanınmıştır. Berk Hakman 11 yaşından beri gitar çalmaktadır. Lise yıllarında klavyeli çalgılar, trompet, bas gitar çaldı. Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Mazi Kalbimde Yaradır, Hatırla Sevgili, Çocukluk Günleri, Kaçak gibi dizilerde rol almıştır.

Hüseyin Avni Danyal
12 Nisan 1962 Trabzon doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. En önemli rolünü Kurtlar Vadisi Pusu’da Fuat Tamer Tataroğlu olarak oynamıştır. Oynadığı dizilerin yanı sıra Güz Sancısı, Son Mektup gibi filmlerde de rol almıştır.