Ana sayfa Dizi Fragmanları Söz dizisi 11. bölüm fragmanı ve özeti 12 Haziran pazartesi

Söz dizisi 11. bölüm fragmanı ve özeti 12 Haziran pazartesi

tarafından ker_def

Söz 11. Bölüm Fragmanı – 12 Haziran Pazartesi

Söz dizisinin bir önceki bölümünde Tim, komutanları ile beraber istifa dilekçelerini hazırlayıp gerekirse ölümüne Çolak’ın peşine düşmeye karar vermişti. Dizinin yeni bölümünde Tim’i ne gibi zorluklar bekliyor? Çolak yakalanabilecek mi?

Söz dizisi heyecan ve gerilim dolu 11. bölümü ile 12 Haziran Pazartesi akşamı Star Tv ekranlarında izleyicilerinin karşısında olacak!

Söz 10. Bölümde Neler Oldu?
Söz dizisinin son yayınlanan bölümünde Yavuz’un son isteğinin gereğini Erdem yapmıştı. İnsansız Hava Aracı, Yavuz’un içinde olduğu bölgeyi patlatmak için harekete geçmişti. Fakat Çolak hiç kimsenin beklemediği bir plan yapmıştı. Bu plan yüzünden işler daha da zorlaşmıştı. Çolak’ın adamlarından birinin yaptığı büyük hata işlerin seyrini bir anda değiştirmişti.

Nihayetinde Yavuz, gözünü karartmış olsa da kurtulabilmişti. Diğer taraftan Avcı tarafından vurulan Eylem’in sağlık durumu ise gittikçe kötüleşiyordu. Avcı ise sürekli kendisini suçluyordu. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen Eylem ölmüştü.

Tim ise aldıkları istihbaratlar sayesinde operasyona çıkmış ve Çolak’ı köşeye sıkıştırmıştı. Fakat Çolak yepyeni bir hamle ile tekrar Tim’in karşısına çıkmıştı. Üstelik bu hamle yüzünden timdeki bir asker şehit olmuştu.