Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 2 Haziran ödülü kim kazandı? Ünlüler mi, gönüllüler mi?

Survivor 2017 2 Haziran ödülü kim kazandı? Ünlüler mi, gönüllüler mi?

tarafından ker_def

Survivor 2017 2 Haziran Ödül Oyunu Canlı Anlatım! Survivor 2017 2 Haziran Ödülü Ünlüler Mi Gönüllüler Mi Kazandı?

Survivor 2017 2 Haziran Ödül Oyunu başladı. İki takım da muhteşem ödüle sahip olmak için tüm güçlerini ortaya koyuyor. Peki, Survivor 2017 2 Haziran Ödül Oyununu kim kazanacak? Ünlüler takımı mı yoksa gönüllüler takımı mı ödülün sahibi olacak?

Survivor 2017 2 Haziran Ödülü Ünlüler Mi Gönüllüler Mi Kazandı sorusu merak içinde aranıyor. Yine çok güzel bir ödül iki takımın yarışmacılarına sunuldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımını bu ödülde havuz ve dondurma keyfi bekliyor. İki takım da bu ödüle gitmek biraz rahatlamak ve serinlemek istiyor. Peki, takımların durumu nasıl? Survivor 2017 2 Haziran Ödül oyununu kim kazandı?

SURVİVOR 2017 2 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU CANLI ANLATIM
Survivor 2017 ödül oyunu ilk turunda 5 – 5 eşitliğin ardından bayrak yarışına gidildi. Bayrak yarışını kazanan takım ise gönüllüler oldu. Gönüllüler ödülde avantajlı duruma geçti. Şimdi ödül oyununda ikinci tur başlayacak. Size ikinci turu buradan canlı olarak aktaracağız.

FİNAL TURU
Final turunun ilk oyununda Serhat Akın ve Gökhan karşı karşıya. Serhat Akın sakatlığına rağmen önde geldi ve atışlarda da ikide iki yaparak kazandı.
İkinci oyunda Berna ve Sabriye karşı karşıya. Sabriye ilk defa bir parkuru önde tamamladı. Ama atışlarda sayı Berna’nın oldu. Ünlüler 1 gönüllüler 1.
Üçüncü oyunda Adem ve Ogeday karşı karşıya. Adem, parkurda düşünce Ogeday öne geçti ve sayıyı kazandı. Ünlüler 1 gönüllüler 2.
Şimdi Sema ve Elif karşı karşıya. Sema kazanırsa oyun bayrak yarışına kalacak, Elif kazanırsa ödül gönüllülerin olacak. Sema kazandı ve ödülün sahibini bayrak yarışı belirleyecek.

Bayrak yarışında Sema ve Serhat Akın ünlüler Takımı adına, Ogeday ve Elif gönüllüler takımı adına parkura çıktı. Sema ve Elif mücadelesinde Elif çok geride kalınca, avantaj tamamen ünlülere geçti. Serhat Akın bir tur önde geldi ve bayrak yarışında kazanan ünlüler oldu. Ödül ünlülerin.