Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 4 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler kazandı! İşte detaylar

Survivor 2017 4 Haziran Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler kazandı! İşte detaylar

tarafından ker_def

tv8’deki Survivor yarışmasının her bölümü ayrı heyecanlı… Ünlüler ve Gönüllüler arasında yaşanan kıyasıya rekabet reytingleri de zorluyor. Son yapılan dokunulmazlık oyunu da yarışmanın ilgi çekici bölümlerindendi. Peki neler oldu yarışmada? İşte detaylar:

Survivor 2017’de yarışmacıların kaderini dokunulmazlık oyunları belirlemektedir. Adada SMS oylamasının ardından oynanan dokunulmazlık oyunları çok önemli bulunmakta. Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımının kaybettiğini hatırlatalım. Gönüllüler takımından Elif ve Gökhan haftanın ilk eleme adayları olarak ortaya çıktı.. Berna’nın Elif’i eleme adayı olarak belirleme şekli büyük tartışma yarattı ve takım arkadaşlarından tepki çekti. Survivor 2017 4 Haziran dokunulmazlık oyunu hem ünlüler hem gönüllüler takımı için büyük önem kazandı. Survivor adasında 2017 4 Haziran Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Dokunulmazlık oyununun ilk turu büyük çekişmeye sahne oldu. Son oyunda Sema ve Elif karşı karşıya geldi ve Sema kazanında oyun 6-4’lük skorla ünlüler takımının oldu. İkinci turda ise çekişme daha da şiddetlendi. Son oyuna 5-5 skorla girildi. Bayrak yarışında Serhat Akın ve Sema, diğer tarafta ise Ogeday ve Elif yarıştı.Oyunu zor da olsaan kazanan gönüllüler oldu. Dokunulmazlığı kazanan takımı ise final turu belirledi. Final turunda bayrak yarışını da kazanan gönüllüler olunca, dokunulmazlık gönüllüler takımına gitti.