Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 4 Haziran Programında Kim Elendi? İşte 111. Bölümde Elenen İsim

Survivor 2017 4 Haziran Programında Kim Elendi? İşte 111. Bölümde Elenen İsim

tarafından ker_def

Kıran kırana bir yarışın sürdüğü Survivor 20174 Haziran akşamı yayınlanan bölümünde kimin elendiği merak konusu. Acaba adaya kim veda edecek?

Survivor 2017 4 Haziran pazar akşamı adaya veda edecek isim kesin olarak belli oldu. Şimdi siz daha 2. eleme oyunu oynanmadı sonucu belli olmadı diyeceksiniz ancak biz sizlere hemen anlatalım. Eğe Ünlüler kazanırsa zaten Gönüllüler’den Ogeday eleme adayı olacak ve 3’lü arasından elenen isim her durumda Gökhan Gözükan olacak.

Diğer bir ihrimal ise Gönüllüerin kazanması; bu durumda 2 ünlü eleme potasına girecek ancak hepsi yapılan büyük sms oylamasında Gökhan’dan daha çok oy almış durumda. Bu nedenle 4 haziran akşamı her durumda adaya veda edecek isim Gökhan Gözükan olacak. Zira Günllüler’in 3’ü de Gökhan’ı eleme adayı olarak yazdı; Gökhan ise dişine göre olarak düşündüğü Elif’i eleme adayı olarak yazdı.

Aslında Elif kendi isminin potaya çıkmasına şaşırmamasına rağmen Bireysel Dokunulmazlığı alan Berna’nın kendisini eleme adayı olarak göstermesine çok şaşırdı ve üzüldü. Elif’in korkmasına gerecek bir durum yok; Gökhan ne yazık ki en az oyu alan isimdi 28 mayısta yapılan büyük sms sıralamasında.
Survivor-2017-4-Haziran-Kim-Elendi-1