Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 5 Haziran Küba Ödülünü Kim Kazandı?

Survivor 2017 5 Haziran Küba Ödülünü Kim Kazandı?

tarafından ker_def

Survivor 2017 yarışmasında Küba Ödülü heyecanı sardı. Milli maç nedeniyle daha geç bir saatte yayınlanan Survivor’a heyecan daha da arttı. Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasındaki kıyasıya rekabette hangi tarafın kazanacağıyla ilgili merak da arttı.

Peki 5 Haziran akşamı Küba Ödülü’nü hangi taraf kazandı?

Gönüllüler takımı önceki oyunda Gökhan’ı kaybetti. Artık gönüllülerde tek erkek yarışmacı var o kişi de Ogeday. Ogeday güçlü bir yarışmacı olmasına karşın ünlüler takımının erkeklerine karşı tek başına nasıl mücadele edeceği akılları kurcalamakta. Ünlüler takımı ise giderek güçlenmekte Gökhan’ın elenmesi gönüllüler takımını nasıl etkileyecek bunu herkes merak ediyor. Gökhan’ın elenmesinden sonra ilk ödül oyununu kimin kazanacağı da merak konusu.

Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Ünlüler bu yarışta formundaydı ve farklı bir zafere imza attılar. Ünlüler bir ara 7-3 öne geçti. Daha sonra gönüllüler atak yaptı ve farkı azaltmaya başladı. Ancak gülen taraf ünlüler takımı oldu. Son oyunda Sema kazandı ve Ünlüler takımı Küba ödülünün sahibi oldu.