Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 5 Haziran Yeni Bölüm Tanıtımı! Küba Ödülünü Kim Kazanacak?

Survivor 2017 5 Haziran Yeni Bölüm Tanıtımı! Küba Ödülünü Kim Kazanacak?

tarafından ker_def

tv8’de yayınlanan Survivor 2017’de heyecan dorukta! Küba ödülü ile heyecanlanan Gönüllüler ve Ünlüler arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. 5 Haziran’da ekrana gelecek yeni bölüm tanıtımı heyecanını daha da tırmandırdı.

Survivor 2017’de son durum ne? Ayrıntılar şöyle:

Yeni bölümde en çok merak edilen konu, Gökhan’ın elenmesinin ardından gönüllüler takımında neler yaşandı? Ünlüler takımının bu stratejisi bir kez daha tuttu. Adem ve İlhan gibi iki güçlü yarışmacıyı potaya sokan ünlüler takımı, yine bu potadan güçlü çıkmayı başardı. Peki, Survivor 2017 5 Haziran yeni bölümde neler yaşanacak? Survivor 2017 5 Haziran ödülü kim kazanacak?

Survivor 2017 son bölümde veda konseyi yapıldı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımından eleme adayları Elif ve Gökhan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı ise bir kez daha strateji yaptı ve SMS oylamasında güçlü olan İlhan Mansız ve Adem’i eleme adayı olarak gösterdi. Ünlüler takımının stratejisi bir kez daha tuttu ve elene Gökhan oldu.

SURVİVOR 2017 5 HAZİRAN KÜBA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANACAK?
Survivor 2017’de yarın verilecek ödül belli oldu. Kazanan takım Küba’ya gidecek ve harika bir gün geçirecek. 3 kişi kalan gönüllüler takımı mı giderek güçlenen ünlüler takımı mı kazanacak? Ogeday’ın oyunlara tek erkek yarışmacı olarak çıkması gönüllüler takımı için avantaj olacak mı? Survivor 2017 5 Haziran yeni bölüm tanıtımında Sema’dan da bir itiraf geldi. Sema, Ogeday’ın Survivor’un en iyi erkek yarışmacısı olduğunu söyledi. Survivor 2017 5 Haziran ödülü kim kazanacak? Survivor 2017 yeni bölüm yarın akşam milli maç nedeniyle saat 22.45’te başlayacak.