Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 2017 Serhat ve Sema, Adem’e sert sözlerle yüklendi

Survivor 2017 Serhat ve Sema, Adem’e sert sözlerle yüklendi

tarafından ker_def

Survivor 2017 Serhat ve Sema, Adem’e sert sözlerle yüklendi

Serhat ve Sema, Adem hakkında dedikodu yaptı.

Survivor 2017 yarışmasında Adem’in bayrak oyunundaki düşük performansı konu oldu. Serhat ile Sema ikilisinin Adem’e yönelik sözleri şaşkınlık yarattı.

Adem’in performansından rahatsızlık duyan Serhat ve Sema arasında şu konuşma geçti:

Sema: Bayağı ilginç bir konseydi. Adem’in açıklaması da bayağı bi ilginçti yani. 5 aydır bayrak yarışıyorum daha bana suç bulanı görmemiştim.

Serhat: İlginç değil bence saçma sapandı. Bence o kendi kötü yarıştığı bayraktaki şeyleri kapatmak için bir şeyler attı ortaya. Yani bayrak yarışının Sema’nın Serhat’la iyi anlaşmasıyla ne alakası var kardeşim? Sen o zaman Sabriye’yel çık iyi anlaşıyorsan.

Sema: Bende bir güven sorunu ya da onu istememe olsa ben geride getiririm. Ben sana önde getiriyorum.

Serhat: Ben çıkmak istemiyorum dersin Adem seninle. Kaybeiyoruz ben çıkmak istemiyorum. Sabriye’yle çık diyebilirsin. Ona da hiçbir şey söyleyemez. Sen zaten elinden geleni yapıyorsun takım için Kıbrıs’ı garantilemişsin. Bayrakta işte oyunda kaç tane 7’de 6 yaptın yani. Allah razı olsun demesi lazım. Çıkmış orada sanki oyunu o çevirmiş. 4 tane kaybetti Ogeday’a yani kusura bakmasın da 8-4’ten 9-9’a gelmesinin sebebi o yani tek başına.Başka kimse değil yani.