Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 3 Haziran Dokunulmazlığı Kim Kazanacak? Adem, Elif ve Gökhan Kavgası!

Survivor 3 Haziran Dokunulmazlığı Kim Kazanacak? Adem, Elif ve Gökhan Kavgası!

tarafından ker_def

Survivor 2017 3 Haziran Kritik Dokunulmazlığı Kim Kazanacak? Survivor 2017 3 Haziran Adem, Elif ve Gökhan Kavgası!

Survivor 2017 3 Haziran tanıtımı yayınlandı. Survivor 2017 3 Haziran yeni bölümde kritik dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ünlüler takımı da gönüllüler takımı da dokunulmazlığı kazanmak ve yollarına kayıp vermeden devam etmek istiyor. Bu da iki takımda sinirlerin gerilmesine neden oluyor. Oldukça gergin ve zorlu bir dokunulmazlık oyunu izleyenleri bekliyor. Peki, Survivor 2017 3 Haziran Kritik Dokunulmazlığı Kim Kazanacak?

Survivor 2017 3 Haziran dokunulmazlık oyununu kim kazanacak sorusu herkes tarafından merak ediliyor. Artık hızlı elemelere geçildi ve iki takım da kan kaybetmeden Kıbrıs’a gitmek istiyor. Kazanma hırsı ve isteği zaman zaman oyunlarda gerilimin artmasına neden oluyor. Dün oynanan ödül oyunu sırasında önce Adem ve Ogeday, oyun sonunda ise bu defa Adem ve Elif tartışmıtı. Survivor 2017 3 Haziran dokunulmazlık oyunu sırasında bir kavga daha çıkıyor.

ADEM, GÖKHAN VE ELİF KAVGA EDİYOR
Survivor 2017 3 Haziran dokunulmazlığı kim kazanacak sorusu merak edilmeye devam ederken, oyun sırasında iki takım yarışmacıları arasında sesler yükseliyor. En son dün ödül oyununun ardından tartışan Adem ve Elif, dokunulmazlık oyunu sırasında yeniden tartışıyor. Gökhan da tartışmaya dahil olunca, iki takım yarışmacıları arasında bir anda sinirler geriliyor.

SURVİVOR 2017 3 HAZİRAN DOKUNULMAZLIK OYUNU TANITIMI
Survivor 2017 3 Haziran dokunulmazlık oyunu tanıtımı da yayınlandı. Oldukça zorlu bir parkur ve atışlar iki takımı bekliyor. Hızlı olan, becerili olan bu oyunu kazanacak. Kaybeden takım ise Survivor 2017 3 Haziran eleme adaylarını çıkaracak.