Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 4 Haziran pazar akşamı neler oldu? Survivor 4 Haziran kim elendi?

Survivor 4 Haziran pazar akşamı neler oldu? Survivor 4 Haziran kim elendi?

tarafından ker_def

Her bölümüyle heyecanı doruğa çıkaran TV8 ekranlarının beğenilen yarışması Survivor’dan bu hafta kimin elendiği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar:

Survivor’dan bu hafta kim elendi? 4 Haziran Pazar

Survivor 2017’de büyük finale 3 hafta kalan, 4 Haziran Pazar akşamı elenen yarışmacı belli oldu.

Survivor’da pazar günü 20. haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Finale kalan finalde ise bayrak yarışına kalan oyunu 3-2 gönüllüler kazandı. Ünlüler takımının kendi arasında oynadığı bireysel dokunulmazlık oyunu ise Sabriye’nin oldu.

Ada konseyinde adı en çok yazılan Adem ve Sabriye’nin adını verdiği İlhan, Gökhan ve Elif’in ardından eleme adayları oldu.

En az SMS oyunu alan Gökhan Survivor’a veda etti. Gökhan karar sonrası şu sözleri dile getirdi: “Elenen yarışmacılar eleneceğini hissedermiş derler ben hissetmedim. Üzgünüm. Bu kadar sona yaklaşmışken burada elenmek mutsuz ediyor. Çok güzel günlerim geçti. Bütün duyguları en üst seviyede yaşadım. Survivor çok büyük bir okul ben bu okulun öğrencisi olduğum için çok mutluyum. Nasipte buraya kadar gitmek varmış”

Acun Ilıcalı haftaya hızlandırılmış eleme olacağını ve Survivor’dan toplam 3 kişinin daha eleneceğini söyledi. Ilıcalı ayrıca bundan sonra oyunların tek tur ve 10’da biteceğini sözlerine ekledi.