Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor 6 Haziran Tanıtımı! Gönüllüler Düşüşte! Adem ve Ogeday Kavga Etti

Survivor 6 Haziran Tanıtımı! Gönüllüler Düşüşte! Adem ve Ogeday Kavga Etti

tarafından ker_def

Survivor yarışmasında her geçen gün heyecan daha da büyüyor! Ünlüler takımının Küba Ödülü’nü kazanmasından sonra Gönüllüler ekibi moral olarak da çöktü. Ödül oyununda Sabriye’den gelen ektra sayılar ile Ünlüler aradaki farkı daha da açarak oyunu kazanmış ve ödülün sahibi olmuştu.

Survivor 6 Haziran ödül oyunu kimin olacak?

Son oyunlarda ünlüler takımı iyiden iyiye yükselişe geçti. Beş kişi ünlüler takımına karşı, gönüllüler takımı dört kişi olarak yarışıyor. Survivor’da dün ödül oyununda ünlüler, gönüllülere fark atmıştı ve 10 – 5 gibi bir skorla kazanmıştı.

SURVİVOR 2016 6 HAZİRAN ÖDÜL OYUNU TANITIMI
Survivor 6 Haziran 2017 ödül oyunu tanıtımı yayınlandı. Yine çok zorlu bir ödül oyunu ünlüler ve gönüllüler takımlarını bekliyor olacak. Ödül oyunu sırasında Ogeday’ın yaptığı bir hareket iki takım arasında gerginliğe neden olacak.

Adem puzzle da takılınca geride kaldı. Ogeday son topu atarken, Adem’e dalga geçer gibi bakınca iki takım arasında sinirler gerildi. Ama Adem ve Ogeday tartışması bir süre devam etti Bu davranışın ardından yine büyük bir tartışma yaşanacak. Survivor 6 Haziran 2017 yeni bölüm bu akşam saat 20.00’da TV 8’de