Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor adasında arabayı bakın kim kazanacak?

Survivor adasında arabayı bakın kim kazanacak?

tarafından ker_def

Survivor Ödül Oyununda Arabayı Kim Kazandı? 12 Mayıs Cuma

Survivor’da Türk televizyon tarihinde daha önce hiç yapılmamış bir şey yapılıyor. Survivor ekibi ödül oyununun sonunda kazanan takımın yarışmacılarının her birine birer araba hediye ediyor.

Bu sürprizin açıklanması ile beraber tüm Survivor yarışmacıları fazlasıyla heyecanlanmıştı. Hatta ünlüler takımından Sabriye bu haberi duyduktan sonra gözyaşlarını tutamamıştı. Özellikle kendisinin ilk arabası olacağını söyleyerek çok istediğini belirtmişti.

Ancak Perşembe günü oynanacak ödül oyunu öncesinde Acun Ilıcalı bir kural değişikliğinde bahsetti. Bu ödül için Survivor yarışmacıları ödül oyununu iki gün üst üste oynamak durumundaydı. Bu yüzden ödül oyununun ilk turu Perşembe akşamı yapıldı. Perşembe akşamı ödül oyununu ünlüler takımı kazandı. Hatta ödül oyununun ilk turunu kazanma heyecanı yaşanırken Sabriye yanlışlıkla Acun Ilıcalı’ya sarılıyordu. Ünlüler takımı ilk turu kazanarak büyük bir avantaj elde etti. Böylece yarışmacılar ödül oyununun ikinci turuna 1-0 önde başladı.

Cuma akşamı oynanan ödül oyununun ikinci turunun ardından muhteşem araba ödülünü kazanan takım ve yarışmacıları belli oldu. Bu ödül için herkes fazlasıyla heyecanlıydı.