Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor Adasında Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 27 Mayıs Cumartesi

Survivor Adasında Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? 27 Mayıs Cumartesi

tarafından ker_def

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? – 27 Mayıs Cumartesi

Survivor adasında dokunulmazlık heyecanı daha da artarak devam ediyor. Geçen hafta her iki takım da dokunulmazlık oyununu bir defa kaybetmişti. Bunun sonucunda da eleme potasına girecek adaylar belirlenmişti. Ancak ünlüler takımı Sabriye’nin eleme adayı olması halinde eleneceğini bildiği için aday olarak herkesin ortak kararı olacak şekilde Adem ve İlhan’ı çıkartmıştı. Bunun neticesinde de adadan gönüllüler takımından Volkan elenmişti.

Bu hafta yine dokunulmazlık oyunları oynanacak ve ünlüler takımı bir süredir ödül oyunlarında kötü performans sergiliyor. Bu durumun sebebinin de Sabriye olduğu düşünülmeye başlandı. İlhan ve Serhat bu nedenle Sabriye’ye karşı yaptıkları fedakarlıkların karşılığının alınamadığından şikayetçi. Aynı şekilde Sabriye de kötü bir performans sergilediğinin farkında olacağı için dokunulmazlık oyununun kaybedilmesinden sonra kendisinin eleme potasına kesin olarak gireceğini düşünüyor. Bu yüzden Sabriye için dokunulmazlık oyununun kesinlikle ünlüler takımı tarafından kazanılması gerekiyor. Aksi takdirde Sabriye bu kez eleme potasına girebilir ve Salı günü de elenen kişi olabilir.

Gönüllüler takımında ise Ogeday en güçlü isim olduğu için ve takım giderek daha çok kan kaybettiği için ona çok büyük bir görev düşüyor. Ogeday’ın takımını tek başına güçlendirip güçlendiremeyeceği ise büyük bir merak konusu.