Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? – 3 Haziran Cumartesi

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? – 3 Haziran Cumartesi

tarafından ker_def

Survivor Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? – 3 Haziran Cumartesi

Survivor adasında son olarak ünlüler takımından Furkan’ın elenmesinin ardından yine dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına kalan yarışmacılar arasında bir kişi daha adaya ve final hayallerine veda etmek durumunda kalacak.

Şu anda ünlüler takımında beş yarışmacı ve gönüllüler takımında dört yarışmacı bulunuyor. Eğer gönüllüler takımından bir yarışmacı daha elenirse gönüllüler takımı ünlüler takımı karşısında bir hayli zayıf bir duruma düşebilir.

Bunun yanı sıra ünlüler takımı da geçtiğimiz hafta İlhan Mansız’ın sakatlığı yüzünden bir şok yaşamıştı. Çünkü İlhan Mansız sakatlandıktan sonra Furkan’ın da elenmesi ile beraber ünlüler takımında erkek yarışmacı olarak takımı göğüsleyebilecek yarışmacılar yalnızca Adem Kılıççı ve Serhat Akın olmuştu.

Tüm bu yaşanan gelişmelerin dokunulmazlık oyunlarına ve eleme potasına girecek olan yarışmacılara nasıl etkileyeceği büyük bir merak konusu olmuştu. Özellikle Survivor adasında haftalar ilerledikçe yarışmacıların iddiası ve kazanma hırsları da biraz daha artıyordu. Bu yüzden hiçbir Survivor yarışmacısı eleme potasında olmayı ve elenmeyi haklı olarak kabul etmek istemiyordu.