Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor ödül oyununda heyecan doruktaydı

Survivor ödül oyununda heyecan doruktaydı

tarafından ker_def

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? – 8 Mayıs Pazartesi

Survivor adasında Acun Ilıcalı’nın ufak tüyolarını verdiği muhteşem sürpriz haberi sonrasında ödül oyunu da bir hayli heyecanlı geçti. Ancak elbette Acun Ilıcalı’nın belirttiği Türk televizyon tarihinde bir ilk olacak sürpriz eleme sonrasındaki ilk ödül oyununda yapılacak.

Yine de ucunda muhteşem bir ödülün olduğu Pazartesi günkü ödül oyununda da yarışmacılar üstün performanslar sergilediler ve her şeylerini ortaya koydular.

Bu ödül oyununa da Serhat’ın aşırı hareketleri ve Furkan ile girdiği münakaşa damga vurdu. Hemen hemen her oyunda Furkan ile tartışma içerisine giren Serhat’a karşılık Furkan da susmaya hiç niyetli değil. Serhat’ı sakinleştirmeye çalışan kişi de yine İlhan Mansız oldu.

Ancak gönüllüler takımı da ünlüler takımı da ödülü kazanmak için ödül oyununda gerçekten de çok iyi mücadele ettiler. Fakat yarışmacının bir kazananı olması gerekiyordu. Bu yüzden ucundaki ödül için ekstra performans ortaya koyan takım hem ödül oyununun kazananı oldu hem de muhteşem bir ödülü hak etmiş oldu. Yarışmacılar ödüllerini doyasıya yaşamak için hemen uçağa atladılar.