Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor Şampiyonu Ogeday, Fenerbahçeliliğini sergiledi

Survivor Şampiyonu Ogeday, Fenerbahçeliliğini sergiledi

tarafından ker_def

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi de Survivor 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken… Fenerbahçe Kürek Takımı sporcusu olan Ogeday, Survivor ile birlikte tanındı ve büyük bir şöhrete kavuştu.

Ramazan Bayramı’nın üçüncü günü gerçekleşen Fenerbahçe bayramlaşma törenine Survivor 2017 şampiyonu Ogeday Girişken de katıldı

Bayramlaşma töreninde başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelen Ogeday Girişken, mutlu ifadesiyle dikkat çekti.

Yorucu bir sezonu geride bırakan ve Survivor’u birinci bitiren Ogeday Girişken, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım’la birlikte fotoğraf çektirdi, yarışmada başından geçenleri paylaştı.

Erken yaşlarda kürek sporuna başlayan Ogeday Girişken, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kürek Takımı’nda yer aldı. Ogeday ayrıca bu alanda ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

Survivor şampiyonu olan Ogeday kupayı kaldırdıktan sonra şunları söylemişti: “Bizi yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce bir arkadaşıma söz vermiştim. Kürekten Engin arkadaşıma söz vermiştim. Survivor’ı kazanıdığım taktirde Sümerspor’a tekne alacağım ve kardeşim Muhammed’in adını vereceğim demiştim. Kardeşime ve anneme sözümü tuttum çok teşekkür ediyorum.”