Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Nagihan ile Atakan’ın Yunus Günçe kavgası

Survivor’da Nagihan ile Atakan’ın Yunus Günçe kavgası

tarafından ker_def

Survivor ’da büyük finale 10 gün kala heyecan dorukta. Survivor’da bu hafta elenen isim olan Yunus Günçe’nin ayrılmasıyla ünlüler ve gönüllüler takımlarında artık sayılar da eşit oldu. Her iki takımda 3’er yarışmacının mücadele edeceği Survivor’ın 97. bölümünde ödül oyunu sırasında Nagihan Karadere şok bir sakatlık yaşadı.

Survivor’ın en fazla oyunda yarışan ve en fazla oyun kazanan ismi olan Nagihan ödül oyunu sırasında acılar içinde yere düştü. Arka baldırında bir sakatlık yaşayan Nagihan’ın çığlıkları adayı inletirken, başarılı oyuncu acılar içinde kıvrandı. Doktorun müdahale ettiği Nagihan’ın sakatlık durumu ve oyunlarda yarışıp yarışamayacağı ise Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümde belli olacak.

NAGİHAN’LA ATAKAN’IN YUNUS GÜNÇE KAVGASI

Ödül oyunu sırasında sakatlanmadan önce de Nagihan ile Atakan arasında Yunus Günçe kavgası da çıktı. Nagihan kazandığı bir oyun sonrasında “Bak Yunus Günçe yokken nasıl oluyor’ dedi ve Atakan bu sözlere tepki gösterdi. Atakan’ın Nagihan’ı terslemesinin ardından Nagihan adeta çılgına döndü. Atakan’a ‘defol git’ diyen Nagihan ile Atakan arasında sert tartışma yaşandı.