Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 27 Mayıs

Survivor’da ödül oyununu kim kazandı? 27 Mayıs

tarafından ker_def

Survivor 2017 27 Mayıs Ödül Oyununu Kim Kazanacak? Survivor 2017 103.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Tv 8 ekranlarının reyting rekoları kıran yarışması Survivor 2017’de heyecan her geçen gün artıyor. Final heyecanına sayılı günler kalan Survivor’da Kıbrıs’ı garantileyen ilk isim belli oldu. Dün akşam 102.bölüm ile ekrana gelen Survivor’da sembol oyununun finali yapıldı ve Kıbrıs’a erken gidecek isim belli oldu. Bu akşam saat 20.0’da Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan 103.bölüm’de dokunulmazlık oyunu oynanması beklenilirken yayınlanan fragmanda ödül oyununun yapılacağı görüldü. Finale doğru yaklaşılırken kazanan takımlara verilen ödüllerde her geçen oyunda büyüyor. Son ödül oyunun kazanan gönüllüler Panama’ya gitmeye hak kazanmıştı. Bu akşam ki ödül oyununda adadan çıkmalı büyük bir ödül olacağı bekleniyor. Gönüllüler serilerini devam ettirebilecek mi ? Ünlüler bu seriyi bozabilecek mi? Merakla beklenen Survivor 2017 103.bölüm fragmanı :

KIBRIS’A ERKEN GİTMEYE HAK KAZANAN YARIŞMACI ”SEMA” OLDU !

Toplam sembol oyununu kazanma sayısı kadar hak verilen yarışmacılar arasında Sembol Oyunu Finali yapıldı. Oyuna avantajlı başlayan isimlerden ikiside ünlüler takımındandı. Sema’nın 12 canı, İlhan’ın ise 9 canı vardı. Başlayan mücadeleler sonunda az canları bulunan Gökhan ve Berna yarışmaya erken veda etti. Elif ile baş başa kalan Sema, rakibini kolay bir şekilde eleyerek adını finale yazdırdı.

İlhan Mansız ve Furkan arasında geçmesi beklenen Final’e, Ogeday’da dahil oldu. Parkurda gösterdiği inanılmaz mücadele sonucunda 5 canı bulunan Furkanı eledi. Daha sonra İlhan Mansız ile erkekler finalinde karşılaşan Ogeday, üst üste aldığı sayılarla İlhan Mansızı tüm canları bitirdi ve adını finale yazdırdı. Ogeday’ın bu başarısı karşısında Alp Kırşan bile şaşkınlığa uğradı.

Sema ve Ogeday finalinde ise, Ogeday final için gösterdiği mücadeleyi rakibi Sema’ya karşı gösterimedi. Sema rakibine file vermeden 3-0 mağlup etti. Sema bu galibiyet sonrasında haftalar öncesinden Kıbras’a gitmeyi garantileyen yarışmacı oldu.