Ana sayfa Kadın Haberleri Survivor’da Sabriye tokadı bastı!

Survivor’da Sabriye tokadı bastı!

tarafından ker_def

Survior 96. bölüm fragmanı izle: Sabriye’den Kostantinos’a tokat!

Survivor’un 96. bölüm fragmanı yayınlandı. Survivor yeni bölümde Türk ve Yunan takımları ödül oyunu sonrası eğlence düzenlediler. Eğlencede Sabriye ile Kostantinos arasındaki yaşanan diyaloglar keyifli anlar yaşattı. İki gün süren Türk Yunan mücadelesi sonrası Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununa çıktılar.

Survivor’da iki gün boyunca Türk Yunan mücadelesi yaşandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda kazanan taraf Türk takımı olurken yarışmada dostluk ön plana çıktı. Yarışma sonrası iki takım için eğlence düzenlendi. Yarışmacılar Fedon eşliğinde eğlenip sirtaki yapıp tabak kırdılar.

SABRİYE’DEN KOSTANTİS’E TOKAT!
Türk ve Yunan yarışmacılar için düzenlenen geceye Sabriye ile Kostantinos arasındaki yaşanan diyaloglar damga vurdu. Sabriye’nin yaptığı jeste Kostantinos öpücükle karşılık verince ünlü yarışmacı Yunan rakibine tokadı bastı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU
Bugün her şey normale dönüyor. Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyunu için tekrar parkura çıkıyor. Uzun zamandır dokunulmazlık oyununu kazanamayan Gönüllülerin bu haftaki performansı merakla bekleniyor.