Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Survivor’da Sema Apak destekçileri çok mutlu

Survivor’da Sema Apak destekçileri çok mutlu

tarafından ker_def

Survivor 2017’de Büyük Finale Kim Gidecek?

Survivor 2017’de heyecan dorukta. Yarışmacılar bir bir elendi ve kalanlar Kıbrıs Finali’ne gitmeye hak kazanacak. İlk isim olarak Sema Apak’ı görüyoruz. Çünkü 26 Mayıs akşamı oynanan oyunda Sema Ogeday’ın karşısında üstünlük sergilemiştir. Bunun sonucunda Ogeday’ın önüne geçerek Kıbrıs Finali’ne gitmeyi kesin hale getirmiştir. Ogeday ise bu durumdan çok hoşlanmamıştır.

Oynanacak olan sembol oyununda iki takım da karışacak gibi duruyor. Kıbrıs Finali’nde kimin olacağını öğrenmiş olacağız ama yarışmacılar son derece yorgun. Ve bir o kadar da hırslılar. İki tarafından çok zor bir mücadele altında olduğunu unutmamak gerek. Ama er ya da geç birileri elenecek ve yarışma sonucu Kıbrıs Finali’ne belirli adaylar gidecektir.

Survivor 2017’de Kıbrıs’a gitmeyi en çok Sema hak etmişti. Çünkü diğerleri karşısındaki güçlü tavırları onu 1-0 öne geçirdi. İki takım oluşturulduğunda oyunun sonunda kızlardan Sema ve erkeklerden de Ogeday finale kalacaktı. Karşılaştıkları oyunda Sema kazanmayı başarmıştı. Bu nedenle Sema’nın Kıbrıs’a kesin gideceğini düşünenler oldukça fazlaydı. Peki Sema dışında kimler gitmeli?