Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tarkan – Pınar Tevetoğlu çifti bebek mi bekliyor?

Tarkan – Pınar Tevetoğlu çifti bebek mi bekliyor?

tarafından ker_def

Tarkan – Pınar Tevetoğlu çifti bebek mi bekliyor?

İddialar arka arkaya geliyor… Ünlü çiftin bebek beklediği dedikodusu yayıldı… Pınar Tevetoğlu’nun Almanya’da tedavi olduğu ve bebek beklediğine kanıt olarak kilolu hali gösteriliyor. Ancak bu iddialara çiftten herhangi bir açıklama gelmiş değil.

Detaylara bakalım…

ALMANYA’DAN DÖNDÜKTEN SONRA KİLOSU DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçen yıl Mayıs sonunda 31 yaşındaki Pınar Dilek’le yaşamını birleştiren Megastar Tarkan hakkında sık sık bebek haberleri ortaya atılmıştı. Çiftin bebek sahibi olabilmek için Almanya’da tüp bebek tedavisi gördükleri iddia edilmiş, ancak çift geçtiğimiz aylarda yaptıkları bir açıklamada bebek istediklerini ama henüz öyle bir şeyin olmadığını söylemişti.

Geçtiğimiz Nisan ayında Almanya’da evlenen kayınçosunun nikah şahidi olan Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu’yla uzun süre Almanya’da kalmış döndükten sonra ise hiç konuşmadan hemen araçlarına binmişlerdi. Pınar Tevetoğlu’nun eşi Tarkan’ın konserlerini artık protokolden izlememesi ve eskisi gibi ortalarda gözükmemesi akıllara hamile mi iddialarını getirdi.

UçanKuş TV’de Elife Yılmaz ve Hazan Kutsal’ın sunduğu İki Kadın Arasında programında ele alınan konuda Elife Yılmaz şu iddialarda bulundu “ Tarkan’da çok başka bir hava, çok başka bir enerji var. Pınar Dilek geçen yıl hep protokolde en ön sırada izlerdi eşini ama şimdilerde hiç gözükmemesi bana normal gelmiyor. Hamile olabilir. Çünkü bebek bekleyen çiftlerin hamileliğin ilk aylarını gizlediğini görüyoruz. Tarkan’da da baba olmayı bekliyormuş gibi bir heyecan var. Çiftin aldığı kiloları da düşünürsek Pınar Tevetoğlu hamile olabilir.” şeklinde konuştu.