Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 122. bölüm özeti (8 Temmuz-Asta evleniyor)

Tatlı Bela 122. bölüm özeti (8 Temmuz-Asta evleniyor)

tarafından zk zk

Tatlı Bela 122. bölüm özeti (8 Temmuz-Asta evleniyor) 7

Kanal 7’de yayınlanan Hint dizisi Tatlı Bela, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Dizinin 121. bölümünde Slok ve Asta’nın ormanda kayboldu ve sonrasında çukura düştüler. Oradan kurtulup eve döndüklerinde ise İndirajet, Asta’nın bir şeyler hatırlamasından ve bunun Slok’un planı olduğundan endişe etti.

8 Temmuz günü 122. bölümü yayınlanacak olan dizide İndirajet, olayların ertesi günü Asta’ya evliliklerinin 10. yılı olduğunu ve o gün dillere destan bir düğünle evlenmek istediğini söyler. Zaten evli olduklarını sanan Asta bu duruma şaşırır. İndirajet ise o zaman maddi durumlarının iyi olmadığını ve istediği gibi geleneklerine göre bir düğün yapamadıklarını söyleyerek, onu ikna etmeye çalışır.

İndirajet, bir an önce bu haberi Slok’a verme gayretindedir ki Slok daha fazla ortalığı karıştırmasın. Slok’un yanına giden İndirajet güzel bir haber getirdiğini ve 15 gün sonra Asta ile evleneceğini duyurmak için geldiğini söyler. Slok çok sinirlenir. İkili arasında Asta için yaşanan bu çekişmede İndirajet eşit şartlarda savaştıklarını söyleyip gider. Ertesi gün düğün için salona bakmaya giden Barka ve İndirajet hazırlık için gezmektedirler. Asta bir ara iki kişinin konuşmasına kulak misafiri olur ve Anjeli’nin kendisine söylediği sözler aklına gelir ama o sırada İndirajet dikkatini dağıtır.