Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 74. bölümde Asta ve Slok ede artık iki düşman

Tatlı Bela 74. bölümde Asta ve Slok ede artık iki düşman

tarafından ker_def

Tatlı Bela 74. Bölüm Fragman Ve Özet 19 Mayıs Cuma

Bir önceki bölümde Asta ve Slok resmen birbirlerine düşman kesilmişti. Evde artık iyi yabancı olacaklardı. Bu durumdan Anjeli de etkilenmiş ama Slok’a tavır almıştı. Evde bir ip yardımıyla kendi cephelerini oluşturmuşlardı. Zaman zaman sinirleri geçse de bu duruma bir son vermeyeceklerdi. Sabah kahvaltı vaktinde herkes birbirini görmüştür.

Bu sırada kahvaltı masasına otururlar. Ama aile büyüğü kahvaltıya başlamadan kimse ağzına bir lokma koyamaz. Derken Asta bu kuralı bozar. Çünkü Nirancan inatla hiçbir şey yemiyordur. Anjeli’nin ne durumda olduğuna göz ucuyla bakıyordur. Asta bunu görür ve hemen hamlesini yapar. Anjeli’ye bir şeyler yedirir. Anjeli ise bir şey diyemez ver ağzındaki yemeği zar zor yutar. Bu sırada Nirancan iyice sinirlenmiştir. Anjeli’ye ters ters bakıyordur. Öfkeden deliye dönmüştür ve bunun tek sorumlusu olarak Asta’yı görüyordur.

Mansi ve Varad da oldukça keyifli görünüyordur. Birlikte güzel zaman geçiyor bol bol konuşuyorlardır. Bu sırada Kavya’nın da değişik istekleri oluyor ve bunu annesine söylüyor. Annesi kararına karşı çıksa da Anjeli bu isteğini yerine getiriyor. Nirancan eve geliyor. Anjeli’nin üzerindeki elbiseyi görünce çok sinirlenmiştir. Nirancan Slok’tan içecek bir şeyler ister. Bu sırada mutfağa giden ama hiçbir işi düzgün gitmeyen Slok’u gören Asta ona küçümser bir şekilde bakar. Slok da onu una bular.

Nirancan rahip tarafından bir partiye davet edilmiştir ama o Anjeli ve Asta’nın gelmeyeceğini düşünür. Bu yüzden evdekileri arar. Telefona cevap vermesi gereken Sojal ise o sırada meşguldür. Bu yüzden Nirancan’ın telefonunu Sita açar. Sonra Sojal’a Nirancan’ın söylediklerini anlatır. Ama tam anlamadığı için Sojal’a da duyduğu kadarını söyler. Nirancan’ın davete katılması için aradığından bahseder.

Sidhart zor zamanlar geçiriyordur. Finansal anlamda zorlandığını dile getirir. O sırada oradan geçe Varad da bu durumu öğrenmiştir. Sonrasında günün yorgunluğunu atmak için evine gider. Ama hoşlanmayacağı bir manzarayla karşılaşır. Anne ve babası artık orada yaşamak istemediklerini söyler. Varad da onlara küçük yalanlar söyleyerek bu fikirlerinden vazgeçmelerini sağlar.

Nirancan davete gitmek üzere hazır sayılır. Ama eksik olan tek şeyi Sojal’dan istemiştir. Telefonla aradığında Sojal açmadığı için Sidhart ona bunu söylememiştir. Nirancan çok zor durumda kalır. Ama onu kurtaracak şey Asta ve Anjeli’dedir. Ve onları bir anda karşısında görür. Çok mutlu olur ama nasıl bunu düşündüklerine anlam veremez. Sita’dan her şeyi duyan Anjeli bu şekilde ihtiyacı olan şeyi getirdiğini söyler. Bütün aile mahcup olmuştur Anjeli karşısında.

Davete gitmeleri sonucu hazırlıkları Asta yapacaktır. Ama tam da o gün beceriksizliği tutmuş ve hiçbir şeyi doğru yapamıyordur. Bu yüzden orada oturan bir kadın Asta’yı iyice azarlamıştır. Bunu Slok görünce hemen oraya gelmiştir. Kadını böyle davranmaması konusunda uyarmıştır. Nirancan ikiliyi bir arada görmek istemiyordur. Anjeli de sürekli ona karşı çıkmaya çalışıyordur. Ama Nirancan Asta’ya yapacakları konusunda durmayacaktır.