Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela 9 Haziran 95. Bölüm Özeti (Asta İntihar Ediyor)

Tatlı Bela 9 Haziran 95. Bölüm Özeti (Asta İntihar Ediyor)

tarafından zk zk

tatlibela1

Kanal 7’nin Hint dizileri arasında yer alan Tatlı Bela’nın 95. bölümünü izleyici merakla bekliyor. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak? İşte ayrıntılar:

Tatlı Bela geçen bölümünde tam işler yoluna girdi derken bu sefer de altınların sahta olmasının anlaşılması üzerine Asta’nın yalanı ortaya çıkmış ve Slok bir anda kendini kaybederek çıkıp gitmişti. Slok yalandan nefret etmektedir.

Asta sinirle evden çıkan Slok’u aramaktadır. Apsara’nın oğlu ile karşılaşan Asta Slok’u soruyor ancak bir cevap alamıyor. Renuka ise kızı için düğün hazırlıklarına devam ederken Jyothi düğünün bu kadar pahalıya mal olmasından dolayı endişelidir. Renuka ile bu durumu paylaşmaya ve onu uyarmaya çalışsa da Renuka her defasında onu azarlamaktadır.

Apsara bu olaylardan sonra Slok’un kendine döneceğini hayal etmektedir. O kadar ki Slok ile hayalinde dans ederken ev arkadaşı ile çarpışır ve gerçeklere döner. Varad ise iş yerinde Slok’a ait bütün izleri yok etmek için çalışmalara başlamıştır. Kalindi Ankush’un değiştiğini düşünürken Ajju bunun mümkün olamayacağını düşünmeye devam eder. Ankush bir akşam eve geldiğinde Ajju’nun dizleri sızlar. Ankush değiştiğini gösterebilmek için ona masaj yapar. Kalindi gördün mü bak nasıl iyi bir çocuk oldu derken Ajju daha erken olduğunu söyler.