Ana sayfa Dizi Haberleri Tatlı Bela dizisi 68. bölümünde Nirancan yine yaptı yapacağını

Tatlı Bela dizisi 68. bölümünde Nirancan yine yaptı yapacağını

tarafından ker_def

Tatlı Bela 68. Bölüm Fragman Ve Özet 13 Mayıs Cumartesi

Anjeli düşünceli durumlardadır. Nirancan ise odasına gitmiş olanları gözden geçiriyordur. Anjeli’yle konuşan Nirancan ona Asta ile ilgili planlarından bahseder. Bunları duyan Anjeli ne yapacağını bilemez. Babasının evliliğe izin vermesi sonucu Jyoti de son derece sevinçlidir. Fakat bu sefer de Sid’in annesi bunu onaylamıyordur. Sid ve Jyoti kavuşabilecekler mi?

Nirancan Asta ve Slok’un arasını baya bozmuştur.Slok ve Asta sert bir tartışma yaşamıştır. Asta Nirancan’ın nasıl bir insan olduğunu az çok anlatmıştır. Ama Slok onu hiç dinlememiş ve önemsememiştir. Jyoti’nin çok daha sevineceği bir şey olmuştur. Boşanmak için gerekli her şey yapılıyordur. Bu sırada Mansi ondan istenilen yere gidecek midir?

Nirancan artık müsaade ettiği için aile büyükleriyle görüşmek ister. Nirancan’ın evine giden Renuka kendine hakim olamaz ve Jyoti’ye söylediklerinden sonra herkes çok sinirlenir. Slok ise bu duruma karşı çıkar ama Sid onların evine yerleşirse bir problem olmayacağını söyler. Ama Sid böyle bir şeyi nasıl kabul edebilir? Evdeki herkes ne diyeceğini bilemez.

Bu şartları kabul etmediği taktirde Slok asla evliliğe müsaade etmeyecektir. Çok sinirlidir ama Nirancan onu biraz sakinleştirir. Kendisinin izin verdiğini söyler. Nirancan sürekli ikili oynuyor yeni plan hazırlıkları yapıyordur. Bu işi asla onaylamayan Renuka da gücünün yettiğince karşı çıkar ama sonunda kabul etmek zorunda kalır. Çünkü başka çaresi yoktur.

Mansi çok mutludur. Sevinci gün geçtikçe artıyordur. Çünkü başarısı kutlanacaktır. O da bu haberi Varad ile paylaşmak ister. Ama Kavya Mansi’nin hevesini kursağında bırakmıştır. Ayrıca Nirancan yine Jyoti’nin aklına girmeye çalışır. Anjeli’nin elbisesini onun giymesini ister fakat bu hoş bi görüntü olmayacaktır. Çünkü Jyoti çok daa güzel elbiseler alabilir.

Slok Nirancan yüzünden Asta ile durmadan tartışıyor aralarındaki konuyu tatlıya bağlayamıyorlardır. Slok Asta’nın yanında olduğunda hep kavga ettiklerinden biraz uzaklaşmak ister ama Asta hemen güzel bir fikir bulur. Birlikte davetiyelere bakmalarını söyler. Nirancan her zaman olduğu gibi bu işe de burnunu sokar. Ama Asta hemen olayı toparlar.