Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tayfun Erdoğan, bakın babası Emrah’tan ne istiyor?

Tayfun Erdoğan, bakın babası Emrah’tan ne istiyor?

tarafından ker_def

‘Tayfun Erdoğan babası Emrah’tan ev istedi’
Star TV’de yayınlanan ‘Duymayan Kalmayan’ programının sunucusu Seren Serengil, şarkıcı ve oyuncu Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasındaki tartışmayı ilginç bir noktaya taşıdı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Emrah ile oğlu Tayfun Erdoğan arasında yaşanan karşılıklı atışmalar hakkında Seren Serengil’den çarpıcı yorumlar geldi.

Serengil, sunucusu olduğu ‘Duymayan Kalmayan’ programında, Tayfun’un annesiyle birlikte katıldığı bir televizyon programından görüntüler yayınladı. Söz konusu görüntülerde; Tayfun’un annesinin, “Babasının hakkını ödeyemem, onu yetiştirme sürecinde bana yardımları oldu. Oğlumuza da akıllar vermiştir” ifadelerini kullanıyor.

Emrah’a oğlu Tayfun’dan sitem dolu mesaj!

“SENİN ÖLMENİ BEKLEYEMEM”

Emrah’ın oğluna yok yere tepki göstermediğini belirten ünlü sunucu, Emrah ve oğlu arasında yaşandığını iddia ettiği diyalogu da canlı yayında açıkladı. Seren Serengil, Tayfun’un babasını ziyaretinde ondan bir ev istediğini ve şu sözleri kullandığını ileri sürdü:
“Baba seninle aramda çok fazla yaş farkı yok ve bir şeylere sahip olabilmek adına senin ölmeni bekleyemem bu yüzden de üzerime evlerinden birini geçir.”