Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Televizyonda 15 Temmuz günü neler var? 15 Temmuz yayın akışı

Televizyonda 15 Temmuz günü neler var? 15 Temmuz yayın akışı

tarafından ker_def

Televizyonlarda 15 Temmuz özel yayınları
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde tv kanalları 1 yıl dönüme özel olarak çeşitli yayınlar hazırladılar… Bu özel yayınlar ile 15 Temmuz’un farklı yönleri masaya yatırılacak.

15 Temmuz Fetö’cü hain darbe girişiminin yıldönümünde, çok sayıda tv kanalı özel yayın yapacak.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde haber kanalları gün boyunca özel yayınları, canlı bağlantılar ve konuklarıyla yayın yapacak. Haber kanalları dışındaki normal kanallar da akışlarını 15 Temmuz’da değiştirecek.

Cnn Türk, NTV, TRT 1, TRT Haber, Habertürk, 24 TV, TGRT Haber, A Haber, hain darbe girişiminin yıldönümünde gün boyunca özel yayınlarıyla ekranda olacak.

Star TV’de Cumartesi akşamı 20.45’de NTV ile ortak 15 Temmuz özel yayını ekranda olacak. Show TV’de ise Habertürk ortak yayınıyla 15 Temmuz özel yayını saat 18.30’da başlayacak. ATV ve A Haber de gün boyu ortak yayın yapacak.

Kanal D’de 20.00’de Dağ filmi ekrana gelecek. 22.15’den itibaren ise 15 Temmuz Özel Yayını canlı olarak yayınlanacak.

FOX Haber 15 Temmuz Özel Yayını Cumartesi akşamı 20.00’den itibaren Fatih Portakal ile İsmail Küçükkaya’nın sunumuyla ekranlarda olacak. Doğan Şentürk yönetimindeki FOX Haber, “15 Temmuz Özel” yayınında Fatih Portakal ile İsmail Küçükkaya’nın sunumu ve çok özel konuklarla gece boyunca Demokrasi şehitlerini anacak.

Aralarında Genelkurmay Eski Başkanı İlker Başbuğ, gazeteci yazar Akif Beki, o gece Türkiye’ye canlı yayında dakika dakika gelişmeleri aktaran Gülbin Tosun ve daha pek çok özel konuğun yorum ve anlatımıyla 15 Temmuz Özel Yayını, Cumartesi FOX Ana Haber’den hemen sonra, gece boyunca canlı yayınla FOX’ta.

TRT1, cumartesi günü gün boyunca yayın akışında bulunan özel oturum, röportaj ve konukların yer alacağı programlar ile 15 Temmuz şehitlerimizin aziz hatırasını unutmayacak, unutturmayacak.

Ayrıca Ankara, İstanbul, Niğde, Muğla, Diyarbakır, Malatya, Denizli, Kastamonu ve Washington’dan 15 Temmuz saat 07.00’dan 16 Temmuz saat 11.00’e kadar aralıksız devam edecek özel yayınlar yapacak olan TRT1, TBMM, Çankaya Köşkü, Kahramankazan, Sincan, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Şehitler Köprüsü, Marmaris Meydanı, TRT Washington bürosu ile TRT’nin Oran’daki Millet Stüdyosu yayın mekanları olarak kullanılacak.