Ana sayfa Yabancı Dizi The Path dizisi 3. sezon onayı aldı

The Path dizisi 3. sezon onayı aldı

tarafından ker_def

The Path dizisi 3. sezon onayı aldı

Online yayın platformu Hulu, The Path ile yola devam kararı aldığını açıkladı.

Başrollerinde Aaron Paul, Michelle Monaghan ve Hugh Dancy’nin bulunduğu oyuncuların yer aldığı dizi, 13 bölümlük ikinci sezon finalinin yayınlanmasının hemen ardından yeni sezon onayı almış oldu. The Path’in yeni sezonu da 13 bölümden oluşacak.

Hulu dizisi aile değerleri ve dini inançlar ekseninde dönüyor. Lane ailesi dışarıdan bakıldığında tartışmalı görülebilecek bir inanç grubunda yer alıyor. Ana karakterimiz Eddie, fakir bir aileden geliyor ve Meyerist hareketini bir kurtuluş kapısı olarak görüyor. Ancak işlerin sandığından farklı olduğunu anlamasıyla hayatlarında yeni bir dönem başlıyor.

Dizinin kadrosunda Sarah Jones, Rockmond Dunbar, Kyle Allen, Amy Forsyth ve Kathleen Turner gibi isimler de rol alıyor.

The Mindy Project’e altıncı ve final sezon onayını veren online platform, Shut Eye ve Chance için de yeni sezon onayı duyurmuş; kısa süre önce de yeni dizileri Dimension 404 ve Harlots’u yayına almıştı. Kanalın Altın Küre adaylığı bulunan komedisi Casual da yeni sezonuyla geri dönecek.
Hulu’nun yayına girecek yeni dizileri arasında ise başrolünde Elisabeth Moss’un yer aldığı The Handmaid’s Tale ve Seth Rogen’ın yapımcılığını yaptığı Future Man bulunuyor.