Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Tiyatronun Cem Yılmaz’ı olmaya aday bir isim Barbaros Uzunöner

Tiyatronun Cem Yılmaz’ı olmaya aday bir isim Barbaros Uzunöner

tarafından ker_def

Tiyatronun efsane ismi Yıldız Kenter’in öğrencisi olan Barbaros Uzunöner yeni oyunu “TÜRK MÜSÜN CANIM” ile karaborsa oldu. Bu tiyatroyu kuran sevilen gülmece ustası Barbaros Uzunöner, belediye gösterileri yanında, kendi imkanlarıyla sahneye koyduğu oyunuyla başarıdan başarıya koşuyor. Tiyatroda hiç seyirci sıkıntısı çekmediğini vurgulayan Barbaros Uzunöner, stand up gösterisini belediyelerde yaklaşık 2500 civarı kişiye oynarken kendi imkanlarıyla sahneye koyduğu oyunlarda 1000 civarı kişiye oynadığını gururla vurguladı. Stand up gösterisinin başarı sırrını “Yaşarken değil izlerken fark edeceğiniz komiklikleri bu gösteride topladım. Oyuna gelen her kes aslında kendine gülüyor, sahnede ben varım ama yaşananlar izleyenlere ait” diyerek özetledi. Stand up gösterilerinin büyük ustası Cem Yımaz’ın açtığı yoldan, güldürmenin yeni fenomeni Barbaros Uzunöner hızla yoluna devam ediyor.

OYUNU İZLEYENLERDEN BAZI YORUMLAR:

YILDIZ KENTER

” Barbaros rahat ve komik. Zihniyetimizi, gündelik yaşantımızı ele veren saptamalarda bulunuyor ve bunu güldürerek gözümüzün içine sokuyor. Ayrıca bu gösterinin sizin için gülmek dışında bir getirisi de şu olabilir; Gösteriden minik parçalar ezberleyip dost, hemşeri, iş ve manita ortamında bir hayli sükse yapabilirsiniz. Fakat randıman aldıktan sonra Barbaros’un ismini zikrederek tabii. Eline sağlık Barbaros, sana da bravo Uzunöner.

METİN ÜSTÜNDAĞ

“ Barbaros bu oyunu ile seyirciyi kendine bağlıyor. Çok yüksek bir enerjisi var. İyi bir mizah, dozunda ve tam yerinde espriler. Tebrikler. “

HAMDİ ALKAN

“ Barbaros’un oyununu büyük bir keyifle izledim. Gerçeklerle komikliklerin, komikliklerle gerçeklerin iç içe geçtiği nitelikli bir güldürü. Tebrikler… “

AYŞE KULİN

“Barbaros’un oyununu büyük bir keyifle izledim. Gerçeklerle komikliklerin, komiklerle gerçeklerin iç içe geçtiği nitelikli bir güldürü. Tebrikler…”