Ana sayfa Sinema TRT’den TV filmi sürprizi!

TRT’den TV filmi sürprizi!

tarafından ker_def

TRT’den TV filmleri sürprizi
Ünlü oyuncular başrollerde…

TRT 1’den sektöre yeni bir soluk getirecek TV filmi atılımı geliyor.

2014’te Türk sinemasının 100. yılını ve TRT’nin 50. yılını taçlandırmak amacıyla başlatılan TRT TV Filmleri Projesi çerçevesinde çekilen 33 yeni film her perşembe akşamı TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

Filmlerde Mehmet Özgür, Gürkan Uygun, Hasan Kaçan, Yurdaer Okur, İpek Tuzcuoğlu, İlhan Şeşen, Kerem Alışık, İpek Tuzcuoğlu, İsmail Hacıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, İlker Kızmaz, Görkem Yeltan, Hakan Kurtaş, Ruhi Sarı, Haldun Boysan, Kemal Uçar, Sadi Celil Cengiz, Burak Hakkı, Şebnem Hassanisoughi, Köksal Engür, Tamer Levent, Selim Erdoğan, Erdem Akakçe, Osman Sonant, Ali İpin, Şebnem Sönmez, Gülçin Santırcıoğlu, Ozan Akbaba, Berkan Şal, Yiğit Kirazcı, Serenay Aktaş ve Selahattin Taşdöğen gibi birbirinden ünlü isimler ve yeni yüzler yer alıyor.

Öte yandan yine bu proje kapsamında hazırlanan ‘Ankara Yazı: Veda Mektubu’ filmi de 6 Mayıs’ta ticari gösterime girecek. 1978’deki Balgat Katliamı’nı konu alan yapımın yönetmenliğini Kemal Uzun üstlenirken başrollerini Gürkan Uygun, İpek Tuzcuoğlu, Münir Can Cindoruk ve Burçin Abdullah paylaşıyor.

TRT TV Filmleri, 5 Mayıs’tan itibaren her Perşembe 20.00’de TRT 1’de!