Ana sayfa Dizi Fragmanları TRT’nin en yeni iddialı dizi çalışması; Devlet Son Yüzyıl

TRT’nin en yeni iddialı dizi çalışması; Devlet Son Yüzyıl

tarafından ker_def

Devlet Son Yüzyıl dizisi

TRT’nin yeni dönem dizisi Devlet Son Yüzyıl’dan ilk fragman yayınlandı

Son dönemlerde yaptığı dizilerle adından sıkça söz ettiren TRT 1 yeni bir dönem dizisi hazırlığı içerisinde.

Dizinin yapımcılığını Osmanlı Yapım’dan 2. Abdulhamid’in torunu Abdulhamid Kayıhan Osmanoğlu yapacak.Dizinin senaryosu ve hikayesini Talat Özpolat yazacak.Adı Devlet Son Yüzyıl olacak dizi Eylül 2016 yılında ekrana gelecek. Oyuncular ise henüz netleşmiş değil. Dizinin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı.

Eylül 2016′da TRT1 ekranlarında başlayacak olan merak beklenen yapımı Yüksel Altuğ köşesine taşıdı. İşte Altuğ’un o yazısı

Sahibinden Dönem Dizisi!
Haber çok ilgimi çekti. 2. Abdülhamid’in torunu Abdülhamid Kayhan Osmanoğlu, TRT 1′in gelecek yıl yayınlanacak yeni dönem dizisi Devlet: Son Yüzyıl’ın yapımcılığını üstlenmiş. Sadece bu kadarı bile diziyi merakla beklememe yetiyor. Abdülhamid’in torununun kurduğu yapım şirketinin ismi de ‘kaçınılmaz’ olarak Osmanlı Yapım. Dizinin senaryosunu Talat Özpolat yazacak. Kim bilir torun Abdülhamid, Osmanlı’nın son günlerine dair hangi özel anekdotları ve perde arkasında kalmış olayları hikayeye ekleyecek. Gelecek yıl bugünlerde ekrana gelmesi planlanan dizinin oyuncu kadrosunda kimlerin yer alacağı ise henüz belirsiz.
Yapımcısı, padişah torunu ha? İşte ben buna ‘sahibinden’ dönem dizisi derim!

Devlet: Son Yüzyıl – Eylül 2016′da TRT1′de!