Ana sayfa Dizi Haberleri TRT’nin yeni dizisi Yalaza, ekran için gün sayıyor. Yalaza’nın konusu ne? Yalaza ne demek?

TRT’nin yeni dizisi Yalaza, ekran için gün sayıyor. Yalaza’nın konusu ne? Yalaza ne demek?

tarafından zk zk

TRT'nin yeni dizisi Yalaza, ekran için gün sayıyor. Yalaza'nın konusu ne? Yalaza ne demek? 7

Ünlü yapımcı ve yönetmen Osman Sınav ve mizah dünyasının usta ismi Hasan Kaçan yeni bir dizi projesi için bir araya geldi. Sezona bomba gibi girmeye hazırlanan TRT’nin yeni dizinin ismi YALAZA.

Sakarya’nın Taraklı ilçesinde çekimlerine başlanılan dizinin senaristliğini Hasan Kaçan yaparken yapımcılığını ve yönetmenliğini Osman Sınav üstleniyor. Osman Sınav ile birlikte Mehmet Bahadır Er ve Yücel Hüdaverdi de dizinin yönetmenliğini paylaşıyor. Alışıldık Anadolu dizilerinden farklı anlatımıyla yeni sezona iddialı hazırlanan YALAZA, güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor.

Sinan Albayrak, Didem Balçın, İpek Tuzcuoğlu, Erol Aksoy, Kadir Çöpdemir, Hasan Kaçan, Gamze Karaduman, Merve Erdoğan, Lalizer Kemaloğlu, Ergül Miray Şahin, Mert Carim, Tibet Tursun, Kerem Muslugil, Ercü Turan, Zeynep Gülmez, Gizem Koçer, Erdal Cindoruk, Elif İnici, Batuhan Aydar, Özkan Ayalp, Ömer Gecü, Eray Ayaz, Eylül Naz Özgen gibi isimlerin bir araya geldiği YALAZA, sıcak ve tarihi kasaba görüntüleriyle de izleyiciyi ekranların başına kilitlemeye hazırlanıyor.