Ana sayfa Kadın Haberleri Tülin Şahin’den defilede terör tepkisi!

Tülin Şahin’den defilede terör tepkisi!

tarafından ker_def

AYSHA Yaşam ve Stil Dergisi 4.yıl yemeğinde, yaklaşık 300 kadın teröre ve son dönemlerde yaşanan acı olaylara karşı dik duruş sergileyerek, gece de düzenlenen Sarar Kadın Giyim defilesin de hep birlikte “tek yürek” olduklarını mesajını verdiler..

Bomonti /Hilton Otelde düzenlenen Aysha Dergi 4.yıl yemeğine katılanlar arasında; Demet Sabancı , Feryal Gülman gibi toplumun tanınmış ve önde gelen kadın simalarının yanı sıra iş, sanat ve cemiyet hayatının bilinen bir çok ismi de yer aldı.

Gecede düzenlenen Sarar defilesinde Türkiye’nin dünyaca ünlü top modeli Tülin Şahin baş model olarak görev aldı.

Ünlü top model finalde üzerinde “Teröre karşı tek yürek” yazılı pankartı ile podyuma çıkarken, aynı anda 300 kadın davetliler de ellerinde Türk Bayrağı ile hep birlikte teröre karşı birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Finalde kendisine dünya çapındaki başarılı çalışmaları ve modada ki vizyonu nedeniyle Aysha Kadın Moda ödülü verilen ünlü top model Tülin Şahin, davetlilere çok anlamlı ve duygulu bir konuşma yaptı. Tülin Şahin; “Bir ülke aile gibidir. Bir acı varsa tüm aile fertleri bu acıyı paylaşmali. Ülkemiz,yurdumuz,canim vatanimiz. Ailemiz dir,yuvamiz dir!

Vatanımız bize her zaman o aile sıcaklığını,güveni,sevgiyi,bagliligi,ve paylasmayi hissetirmeli. Acımızı da sevincimizi de hep birlikte kardesçe yasayacagiz ve sahiplenecegiz. Tıpkı sıcak,büyük bir aile gibi! Renklerimiz,görüşlerimiz,inançlarımız ne olursa olsun! İyi günde de kötü günde de birbirimize sımsıkı sarılıp! El ele,omuz omuza,kol kola, dimdik duracagiz ve bu guzel ulkeye hep birlikte sahip cikacagiz! Alışmıyacağız,alışttırmayacağız,unutmayacağız,unutturmayacağız. Bu zor günlerde birbirimize ve ülkemize daha da sıkı tutunacağız! Çünkü bu ülkeye korkmak yakışmaz!!

Bugün bu salonda sadece kadınlar bulunuyor ve tüm bu kadınlar, hepimiz teröre karşı tek yürek olduk! Ben her zaman kadınların destekçisi oldum. Çünkü güçlü kadınlar, güçlü Türkiye demek!!!” diyerek birlik beraberlik çağrısı yaptı.

Bu yılın çınar yılı ilan edilmesi sebebi ile gelen davetlilerin her biri adına çınar bağışlanmasını organize eden Aysha Dergi İmtiyaz sahibi Pınar Küçükşabanoğlu “Bu yıl 4.yaşına giren dergimiz, yayınlandığı ilk günden bu yana güçlü Türkiye’nin güçlü kadınlarının sesi ve vizyonu olmayı hedefledi. Bugün de görüldü ki kadınlar birlik ve beraberlik konusunda kararlılık ve hassasiyetlerini göz önüne serdiler. Bu gecede gelerek bizi onurlandıran tüm kadınlara teşekkür ederim” dedi.

Gecenin sonunda farklı kulvarlarda seçilmiş 6 kadına AyshaGüçlü Kadın plaketleri takdim edildi.

İş dünyasının Başarılı işkadını Demet Sabancı, Moda alanındaki vizyonu ile Tülin Şahin, vakıf başkanı olarak yürüttüğü başarılı işler ile Hanım Eğitim Kültür Vakfı (Prof. Dr Gülsen Ataseven) Gazeteci Balçiçek İlter , BurcuÇetinkaya ve Halide İncekara gibi isimler ödül aldı.