Ana sayfa Dizi Haberleri Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

Türk Malı 3. Bölüm Fragmanı ve Özeti 11 Haziran Pazar

tarafından ker_def

Yeniden ekranlara dönen sitcom Türk Malı, her bölümüyle izleyenleri kahkahaya boğacağa benziyor. Henüz Star TV’de iki bölüm yayınlanan dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Her pazar saat 20:00’de yayınlanacak olan Türk Malı dizisinin 3. bölümü 11 Haziran Pazar akşamı ekranlarda olacak.

Peki bir önceki bölümde neler olmuştu, hatırlayalım:

Türk Malı 2. Bölümde Neler Oldu?
Erman Kuzu’nun yardım istemek için evine gittiği amcasının oğlu Eymen Kuzu, alacaklıları yüzünden evini ve çocuklarını hem de düğün gününde Erman’a emanet ederek kaçmak zorunda kaldı. Adeta 4 ayak üstüne düşen ve bir anda kendini zengin bir hayatın içinde bulan Erman bu yeni hayata alışmaya çalışmaktadır. Görgüsüz ama bir o kadar da ukala bir kadın olan dadı Bakiye ise bu durumdan hiç memnun değildir. Yabancısı olduğu bir hayata alışmaya çalışırken bir yandan da kendini Bakiye’ye ispat etmeye çalışan Erman yine birbirinden komik durumlara düşer.

Komşuları Şaduman, Kuzu’ların düğününde sahneye çıkmıştır ve bir daha daha da inmeye niyetli görünmemektedir. Kocası Bahattin’in ise aklı fikri komşu evin hizmetçisi Valeri’dedir. İzin gününde Valeri’yle birlikte olmak için karısına yalan söyleyerek evden çıkar ama döndüğünde yalanının ortaya çıktığını görür, karısının hışmından kurtulamaz.

Kuzuların diğer komşuları yeni evli, bahtsız çift Onur ve Deren de, komşularından uzak durmak için büyük bir çaba içindedirler. Üniversite arkadaşları için evlerinde küçük bir parti düzenlemek zorunda kaldıklarında tehlikenin de farkındadırlar. Nitekim tahmin ettikleri gibi olur ve komşuları yeni evli çiftin evlerindeki bu ilk partiyi berbat ederler.