Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü dizilerin çekildiği yerlere seyahat edin!

Ünlü dizilerin çekildiği yerlere seyahat edin!

tarafından ker_def

1492687434_cable_881759_960_720

Ünlü dizilerin çekildiği yerlere seyahat edin!

Ortalığı kasıp kavuran dizilerin izini sürmek isteyenler için seyahat arama sitesi momondo, Narcos’tan Game of Thrones’a, en popüler TV dizilerinin çekildiği yerleri araştırdı. Tek yapmanız gereken biletinizi alıp, ekran kahramanlarının dünyasına dalmak!

Kokain baronu Escobar’ın, “suç mahalli”ni merak ediyorsunuz ya da Game of Thrones’un etkileyici doğasının büyüsüne kapılanlardan mısınız? Seyahat sitesi momondo, Kolombiya’dan İzlanda’ya, ABD’den Danimarka’ya ünlü dizilerin çekildiği ülkeleri araştırdı…

Narcos – Medellín, Kolombiya
Netflix, 2015’te Kolombiyalı kokain baronu Pablo Escobar’ın yükselişini ve düşüşünü anlatan 10 bölümlük bir dizi yayınladı. Narcos dünya çapında bir başarı yakaladı ve bunun önemli nedenlerinden biri de etkileyici görselliğiydi.

On yıllarca süren iç savaşın ardından, turistler için artık daha güvenilir bir yer haline gelen Kolombiya her yıl 2,5 milyon turist ağırlıyor. Narcos’un çekildiği Medellin kentinde yapılacak pek çok şey var. Kesinlikle görmeniz gereken yerlerden biri, ziyaretçileri farklı yüzeylerde yalınayak yürümeye davet eden şehir parkı Parque de los Pies Descalzos (Yalınayak Parkı). Escobar’ın “kirli işlerini” yürüttüğü semt, eskiden işçi sınıfının yaşadığı kenar mahalle, günümüzde dev siyah kayaları andıran üç binadan oluşan sanat merkezi Parque Bibloteca Espana’ya ev sahipliği yapıyor.