Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

Ünlü oyuncuları buluşturan Kaçma Birader filmi kaçmaz!

tarafından ker_def

kaçmabirader4

Bu konudaki ilk yorumum; Set arasında düzenlenen ve filmden ilk görüntülerin paylaşıldığı basın toplantısındaki konuşmaların, sinema dünyasına katılacak yeni soluk adına hayli ümit verici olduğu yönünde!

Çekimleri Taksim’de devam eden ‘Kaçma Birader’i ve Endemol Shine Türkiye’nin sinema alanına girişini tanıtan basın toplantısına katılan Ömer Faruk Sorak ile Endemol Shine Türkiye Genel Müdürü Gökhan Tatarer ve Ticari Direktörü Hakan Eren’in bir hayli heyecanlı olduklarını da söyleyebilirim.

‘Kaçma Birader’i, işbirliğinin portföyündeki 13 filmden biri olarak sunan Ömer Faruk Sorak, komedi filmlerinin çok yoğun olduğu bir dönemde alınan riskin büyüklüğün bilincinde ama buna rağmen projelerine oldukça güvenmekte. Sözü ortağına devrederken mikrofonla telefonu karıştırarak, yapılan işin heyecanını yansıtan Sorak, bu güveninde haksız da değil doğrusu. Zira ekranlardan sevilen yüzleri bünyesinde barındıran ve ustalarla yeni yetenekleri buluşturarak çekicilik potansiyelini artıran ‘Kaçma Birader’, tanıtımdan gördüğüm kadarıyla başarılı bir yapım olarak çıkacak karşımıza.